Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste ferieboliger i Côte d’Azur
Côte d’Azur er et område i Sydfrankrig med udsigt over Middelhavet. Med et varmt sydfransk klima, masser af aktiviteter, kultur, fantastisk gastronomi og hyggelige byer, er en feriebolig i Côte d’Azur et oplagt valg til familieferien. Læs mere

Ferieboliger i Côte d'Azur

Læs mere om Côte d’Azur

Vi kender Côte d’Azur!
Cote d'Azur, også kendt som den franske Riviera, har længe været en af de store attraktioner i Frankrig, blandt andet på grund af glamour, solskin, strande og den smukke natur. Besøg de eksklusive feriesteder som Nice, Saint-Tropez og Cannes, eller tag en tur til de mindre landsbyer langs kysten. Côte d'Azur har noget for enhver smag, hvad enten I er til ren daseferie, shopping, kulturel eller aktiv ferie.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 70 10 43 43, som kender området og feriparkerne som deres egen bukselomme!


Hvorfor feriebolig i Côte d’Azur?

Vil du gerne vide hvorfor du skal vælge en feriebolig i Cote d'Azur? Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool, aktiviteter og faciliteter.

  • Dejlige strande og rent badevand
  • Oplev glamourøse byer som Nice og Cannes
  • Enestående landskab og mange seværdigheder
  • Fantastiske kulinariske oplevelser
  • Varmt og solrigt klima fra forår til sensommer

De 3 mest populære ferielejligheder i Côte d’Azur

Feriepark Residence Les Bastides de Grimaud er en mindre, men yderst flot og velholdt feriepark kun 1 km fra den hyggelig landsby Grimaud. Her kan du slentre langs de hyggelig gader med blomstrende facader. Lidt længere væk finder du den fashionable by Saint-Tropez hvor du finder underholdning og byliv til den store guldmedalje.

Feriepark Château de Camiole er en luksuriøs plads med fantastiske villaer og lejligheder ligger i udkanten af den provencalske landsby Callian. Parken har masser af faciliteter at byde på, og derudover er der masser af bademuligheder i området.

Feriepark Domanie de Fayence er en eksklusiv plads med en autentisk stemning. De smalle gader, farverige huse med stuk, frodige planter og springvand, bidrager til den hyggelige stemning. Pladsen byder på mange faciliteter fra pool til wellness og spa, og i nærheden kan du udforske de hyggelige provencalske landsbyer, smukke strande og meget mere. 

Det kan I opleve i Côte d’Azur

Aktiviteter i Côte d’Azur
Med en feriebolig i Côte d’Azur er der masser af muligheder for en aktiv ferie. Der er både mulighed for dykning, kanosejlads, sejlsport, og kitesurfing. Er I mere til aktiviteter på land eller i luften, kan I også komme på ridetur, paragliding og klatring i den smukke sydfranske natur.

Aqua Splash er til dem der er vilde med kombinationen af vand og sus i maven. Vandlandet har over 2.000 meter vandrutsjebaner i forskellige bassiner, så her er med garanti masser af timers underholdning for hele familien.

Marineland er Europas største indendørs -og udendørs akvarium. Her er plads til over 4.000 tilskuere og der er mange shows at se hver dag. Her kan I møde delfiner og søløver, og så er Marineland det eneste sted i Europa, hvor man kan se et show med spækhuggere. I parken er der også eksotiske fisk, Galapagos-skildpadder og hajer.

Smag på Côte d’Azur

Mad, drikke og kultur
Frankrig er et paradis for mad -og vinelskere. Det franske køkken er meget alsidigt, men af sydfranske klassikere kan nævnes Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe. I Frankrig går mad og vin selvfølgelig hånd i hånd, og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området.

Klima og vejr
I Côte d’Azur er klimaet subtropisk, hvilket betyder masser af sol og varme. I sommermånederne ligger temperaturerne omkring 26-31 grader, mens de i forår-og efterårsperioden ligger på ca. 16-25 grader.