Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Feriehus i Kroatien - Et sandt ferieparadis

Oplev det skønne Kroatien på tætteste hånd i et feriehus i Kroatien! Kroatien er en sand ferieperle med sine lange smukke sandstrande langs Adriaterhavskysten, utrolige natur, hyggelige byer, en yderst gæstfri befolkning samt et prisniveau som stadig er under de andre Middelhavslande. Læs mere

Book feriehuse i Kroatien

Dansk Bilferie kender feriehuse i Kroatien!

Drømmer I om en rolig og afslappende ferie på jeres eget lille landsted i skønne naturomgivelser? Eller jeres egen hyggelige villa i en charmerende forstad med egen swimmingpool og have? Eller ønsker I et karakteristisk stenhus med havudsigt, der emmer af historie og atmosfære, kan I alt sammen finde det i en af Dansk Bilferies mange feriehuse i Kroatien. Find og book familiens foretrukne feriehus i Kroatien online her på siden eller via vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. Læs mere om feriehuse her. 

Med en ferie i et feriehus i Kroatien har I en suværen mulighed for at opleve denne ferieperle på nærmeste hånd, hvor I med garanti vil få en succesfuld ferieoplevelse. Læs mere specifikt om Kroatiens skønne områder, hvor der tilbydes feriehuse ved blot at klikke på linket nedenfor.

Kroatiens mange seværdigheder

I området ved Istrien finder I et væld af skønne feriehuse, som passer til hele familien. Halvøen, Istrien, er beliggende i den nordlige del af Kroatien nær Slovenien og Italien. Istrien er karakteriseret af charmerende små byer, krystalklart vand, en frodig natur samt en meget venlig og gæstfri befolkning. Her finder man et utal af vingårde, flotte bygningsværker, fortorvscaféer og charmerende badebyer som Porec, Umag, Rovinj og Pula, som alle er steder med en særlig atmosfære og stemning, hvor I som familie vil kunne få en hyggelig ferie.

Ydermere tilbyder vi feriehuse i Kroatien i det skønne Dalmatien. Dette skønne naturområde i Kroatien byder på maleriske kystbyer og utallige øer, som inviterer til oplevelsesrige sejlture langs kysten. Det er især kendt som et sejler-, dykker og badeferieparadis uden lige, hvor familiens vandhunde vil elske at holde ferie. Her kan man udforske de hundredevis af små øer, fastlandet med helt betagende nationalparker samt de hyggelige byer med en spændende historie. Et feriehus i Kroatien vil give jer de rette forudsætninger for at få den bedst tænklige ferie.

Feriehuse i Europa

Feriehuse i mange andre skønne feriedestinationer
Udover Kroatiens brede udvalg af feriehuse har Dansk Bilferie et stort væld af familievenlige feriehuse i andre skønne feriedestinationer i Europa. Læs mere om den destination I drømmer om ved at trykke på linket nedenfor. 

 • Feriehus i Italien
 • Feriehus i Spanien
 • Feriehus i Frankrig
 • Feriehus i Holland
 • Feriehus i Slovenien
 • Feriehus i Belgien
 • Feriehus i Danmark
 • Feriehus i Luxembourg
 • Feriehus i Ungarn
 • Feriehus i Tyskland
 • Feriehus i Schweiz

Følg linket her!