Kan vi hjælpe?
7010 4343
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Nærmeste by
,
Restaurant
Legeplads
Animation
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Nærmeste by
,
Restaurant
Legeplads
Animation
Pool
Antal: 7
Antal: 5
Afstand strand & type
Sand, 1.2 km
Bar/Restaurant
Butikker
100 m
For børn
Generelt
På fælles parkeringsplads - inkl.
Omgivelser
600 m
Bibione, 2 km
Venedig Marco Polo, 80 km
17 km
Sport
Ta' med badebussen
Underholdning
Dags aktiviteter
Indgang udefra, 1.2 km
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen
Information
Faciliteter
Pool
Antal: 7
Antal: 5
Afstand strand & type
Sand, 1.2 km
Bar/Restaurant
Butikker
100 m
For børn
Generelt
På fælles parkeringsplads - inkl.
Omgivelser
600 m
Bibione, 2 km
Venedig Marco Polo, 80 km
17 km
Sport
Ta' med badebussen
Underholdning
Dags aktiviteter
Indgang udefra, 1.2 km
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen

Velkommen til Valbella

Ferielejligheder med plads til både store og små

Når turen går til Valbella i italienske Bibione, kan I glæde jer til et ferieophold på et børnevenligt feriested tæt på Adriaterhavets strande. Det populære feriested består af forskellige typer ferielejligheder, af varierende størrelse. I har derfor mulighed for at vælge netop dén ferielejlighed, som passer til jeres behov og ønsker. Indretningen er enkel og funktionel med kombineret opholds- og spisestue, køkkenniche samt møbleret balkon.

Glæd jer til timevis af sjov for hele familien!

På Valbella har de voksne 7 pools at køle ned i og tage en forfriskende svømmetur, mens børnene kan boltre sig og bade i 5 pools. På feriestedet Valbella har I derfor rig mulighed for at have timevis af vandsjov for hele familien. Og skulle I have lyst til at få pulsen op, byder Valbella på både fodbold, beachvolley, bowling og tennis, mens familiens mindste medlemmer kan hygge sig på legepladsen. Hele højsæsonen er der underholdning og miniklub for børnene samt mulighed for at deltage i vand-aerobic.   

Vælg mellem flere spisesteder for enhver smag

På Valbella går I aldrig sultne i seng. Hér kan I nemlig både spise lækre italienske pastaretter på feriestedets egen restaurant eller nyde friskbagte italienske pizzaer, som I endda kan tages med hjem til ferieboligen som take-away. Når solen bager fra en skyfri himmel, kan det være tiltalende med en kold forfriskning. I kan derfor med fordel benytte jer af Valbellas is-bod, som byder på ægte italiensk is samt tage en forfriskning på feriestedets bar, som tilbyder et bredt udvalg af sodavand, øl og drinks. 

Tag på udflugt og oplev området omkring Valbella

Ud over den smukke gyldne sandstrand og det klare vand på den populære strand ved Adriaterhavet i Bibione, har I mulighed for at tage på udflugt i området omkring Valbella og opleve mere af den italienske natur og kultur. I kan tage på udflugt til charmerende små fiskerbyer og opleve den fantastisk smukke Val Grande-dal. I også slentre en tur i farverige Bibiones hyggelige og livlige gader, hvor I finder et bredt udvalg af restauranter, caféer, barer og forskellige butikker. Hvis I vil opleve klassisk italiensk storbykultur med stribevis af imponerende seværdigheder, shoppe eller tage en sejltur i gondol, så tag familien med på udflugt til Adriaterhavets perle; Venedig, som ligger blot halvanden times kørsel fra feriestedet Valbella i Bibione. 

Transport med Badebussen til Valbella i Bibione

Nu har I mulighed for at blive kørt direkte til feriestedet Valbella i Bibione uden selv at skulle starte bilen. Når I kører med Badebussen, så I slipper for stress og jag på køreturen ned igennem Europa. I skolernes sommerferie kører Badebussen til vores mest populære feriesteder i Italien og Kroatien, herunder Valbella i Bibione. Om I bliver en, to eller tre uger er op til jer. 

På køreturen vil der være lidt ekstra underholdning for børnene. Der vil bl.a. blive vist hyggelige og børnevenlige film for hele familien - og der er mulighed for at blive underholdt med iPad med adgang til strøm under hele turen, da der findes er stik til opladning af jeres digitale enheder ved alle sæder. På køreturen ned igennem Europa, har børnene rig mulighed for at møde nye venner, som de kan lege med ferien igennem. Med Badebussen kommer I derfor nemt og bekvemt til jeres feriedestination!