Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
De skønneste ferieparker ved Maggioresøen
Midt i Italiens smukke alper ligger Maggioresøen, Italiens næststørste og mest berømte alpesø. Her finder du et dejligt varmt klima, mange solskinstimer, lækkert badevand og brede, gyldne strande. Maggioresøen er en oplagt rejsedestination for hele familien. Læs mere

Ferieparker ved Maggioresøen

Læs mere om Maggioresøen her...

Vi kender Maggioresøen!

De smukke omgivelser ved Maggioresøen indbyder til afslapning såvel som aktiv ferie. Maggioresøen er Italiens næststørste sø og danner rammer om et billedskønt og roligt naturområde. Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

Hvorfor feriebolig ved Maggioresøen?

Maggioresøen er en populær rejsedestination og har en lang række ting at byde på.

  • Velegnet for børnefamilier
  • Mange sportsaktiviteter
  • Betagende natur
  • Hyggelige og charmerende byer

Skønne ferieparker ved Maggioresøen

Dansk Bilferie tilbyder to forskellige ferieparker ved Maggioresøen, og fra begge er der gode muligheder for strand, vandsport, vandreture, at besøge hyggelige byer og meget mere.


Lejlighed Ferrari

Blot to minutter fra Maggioresøen finder du denne skønne feriepark, som ligger ideelt for udflugter til eksempelvis stranden, hvor der findes et utal af vandsportsaktiviteter, eller et besøg til det gamle fiskerleje Stresa. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at slappe af ved swimmingpoolen efter en forfriskende dukkert. 


Residence Alice

Denne feriepark er beliggende ved den sydvestlige side af søen, som også er den mest livlige. Ferieparken er placeret direkte ned til søen og har sin egen private strand. Der er gode faciliteter for hele familien, som eksempelvis en sandstrand i gåafstand og de mange faciliteter ved den nærliggende campingplads. 

Verbania og Arona byder på lidt af hvert

Verbania er den største by beliggende ved Maggioresøen og fungerer som hovedstad i området. Byen byder på gode shoppingmuligheder, hyggelige restauranter, caféer og barer, og her vil du også finde et livligt natteliv. Byens største seværdighed er en stor idyllisk have, hvor I kan tage et afbræk fra byens pulseren.


Byen Stresa er forbundet med en svævebane, som fører op til Mottarone-bjerget, hvilket giver en flot udsigt over bjergtoppene. Fra Stresa er der også bådforbindelse til de små øer Isole Borreme, hvor man blandt andet kan se barok havekunst, påfugle, statuer, vandfald, og ægte italienske barer og spisesteder.

Mad og vejr ved Maggioresøen

Mad, drikke og kultur

Som det øvrige Italien byder Maggioresøen på dejlige italienske retter og specialiteter. Området er kendt for sin delikatesse "hvid trøffel" samt ostene Robiola lavet af ko -, gedde - og fåremælk, samt den kendt Toma Piemontese. Skyl ned med skønne lokale vine, enten Barbaresco eller en Brachetto.


Vejr og klima

Det milde klima får sommertemperaturerne op omkring de ca. 28 grader om dagen. I forårs -og efterårsperioden ligger temperaturen mellem 16-23 grader.