Kan vi hjælpe?
7010 4343

Familievenlige ferieboliger i Mosel

Mosel er en fantastisk destination for en familieferie. Området er internationalt anerkendt for sine gode vine og den ældste by i Tyskland. Hyggelige små byer og slotsruiner venter på at blive opdaget, så snup cyklen og ud i det blå.

Familievenlige ferieboliger i Mosel
Mosel er en fantastisk destination for en familieferie. Området er internationalt anerkendt for sine gode vine og den ældste by i Tyskland. Hyggelige små byer og slotsruiner venter på at blive opdaget, så snup cyklen og ud i det blå.

Ferielejligheder i Mosel

Læs mere om Mosel her...

Vi kender Mosel!

Mosel ligger nord for Schwarzwald i det nordvestlige Tyskland. På hver en bjergtinde ligger der slotte og borgruiner, som fortæller om ridderkampe, fortidens myter og krigeriske hændelser. Med en feriebolig i Mosel kan I nyde en dejlig ferie med masser af muligheder for afslapning, kulturelle oplevelser, aktiv ferie og natur, alt efter hvilken type ferie der passer til jer. Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor feriebolig i Mosel?

At Mosel er et poupulært rejsemål blandt danskerne, er der mange grunde til. Vi har samlet et par af dem nedenfor.

  • Smukt landskab
  • Slotte og borge
  • Mange aktivitetsmuligheder
  • Gode faciliteter

Et luksuriøst ferieområde

Ferienresort Cochem 

I det smukke Mosel landskab ligger denne luksuriøse feriepark med mange faciliteter såsom to golfbaner og en swimmingpool. Parken byder på flere luksuriøse bungalows og familievillaer, alle med terrasse og havemøbler. I området er der masser at tage sig til - besøg Moselhöhe eller dejlige Cochem med sit middelalderlige centrum og det berømte Empire slot.

Tysklands ældste by

Trier

Trier er den ældste by i Tyskland. Her vil du finde mange spændende butikker og fantastiske højdepunkter fra romertiden, som eksempelvis Porta Nigra, som er den bedst bevarede antikke byport og i dag fungerende som Triers vartegn. Byen rummer mange kunstskatte og antikke bygningsværker, hvoraf flere er optaget på UNESCO's verdensarvsliste.

Eventyrlige oplevelser i Mosel

Cochem 

Hvis du rejser til Cochem, finder du en hyggelig by med charmerende gamle bindingsværkshuse og Moselpromenaden med udsigt over floden. Besøg det højt beliggende smukke middelalderslot Reichburg, hvor du kan prøve en rigtig middelaldermiddag. Da vinproduktion er vigtig for området, er det oplagt at smage på varerne i en af de private vinkældre med vinsmagning.

Safaripark Daun 

Hvis I trænger til lidt vildskab, så besøg Safaripark Daun. På 220 hektar skov og eng nær byen Daun lever dyrene som i natuen. Oplev det unikke landskab med store løv -og nåleskove, bjerge og dale, vandløb og krat og de forskellige dyrearter igennem en 8 kilometers rejse i bil. På forskellige tribuner kan man endda stige ud af bilen og observere, fotografere eller fodre dyrene. 

Burg Eltz 

Burg Eltz er en af de smukkeste og bedst bevarede borge i Tyskland. Borgen ligger i et smukt uberørt landskab og er som taget ud af et eventyr. Her finder du middelalderen i sin reneste form, og når du går igennem de gamle sale, vil du mærke stedets spændende historie og romantik.

Cykling i Mosel 

Hvis man holder ferie i Mosel, er det oplagt at sætte sig i sadlen på jernhesten og begive sig ud på en af de mange smukke cykelruter. Man kan eksempelvis starte i Perl og cykle langs floden, hvor man undervejs vil møde mange vinproducerende landsbyer.