Kan vi hjælpe?
7010 4343
Multisportsbane
Legeplads
Kombinér camping og storby på Camping Paris Nord
Tæt op ad den smukke flod Eure i Normandiet finder I Camping Paris Nord, et smukt valg til en ferie i Moder Naturs arme. Her finder du naturreservat, vandreruter og ikke mindst det ikoniske Château de Versailles blot en times kørsel fra campingpladsen! Camping Paris Nord er det ideelle sted for enhver campist med smag for alt-mulig-ferien.
Multisportsbane
Legeplads
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Fitness
Minigolf
Til børnene
Legeplads
Information
Faciliteter på feriestedet
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Fitness
Minigolf
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Paris Nord

Hop i poolen

Trænger I til en dukkert, har Camping Paris Nord en udendørs pool, som nok skal køle jer ned i det varme, franske vejr. Vær dog opmærksom på, at Camping Paris Nord, som så mange andre franske campingpladser og feriedestinationer med pool, har strikse regler hvad angår badetøj. Mænd er påbudt tætsiddende badebukser, og de almindeligt kendte, løstsiddende badeshorts, vi ellers er vant til, må efterlades derhjemme.

... eller tag med bus til stranden

Selvom Camping Paris Nord ligger tættere på Paris end kysten, tilbyder campingpladsen en direkte ekspresbus til stranden, hvis lysten skulle sætte sig for at se hvidt sand og blåt vand. Her kan I slappe af i det gode vejr, hoppe i bølgerne eller se, hvem der kan bygge det største sandslot. Hvis I er heldige, kan I måske se helt til England!

Indkøbs- og shoppingmuligheder

I gåafstand nord for Camping Paris Nord finder I et supermarked, så I kan få indkøbt alle de nødvendigheder, der behøves og alle de madvarer, der måtte ønskes. Supermarkedet ligger i den lille landsby, Ivry-la-Bataille, der er som næsten snydt ud af en fransk reklame! Her er hvidmalede gavle og skodder for vinduerne til den store guldmedalje, så turen ind til landsbyen vil nok være tiden værd, selv hvis I ikke behøver noget!

Restauranter og barer

I Ivry-la-Bataille, som ligger lige op af campingpladsen, kan I finde et par restauranter, hvis I ønsker at tage ud at spise i løbet af jeres ferie. Her er både pizzeria og den mere eksklusive Il Mulino, som tilbyder siciliansk mad og borde med udsigt over den klukkende flod.

Aktiviteter og underholdning på campingpladsen

Camping Paris Nord tilbyder masser af underholdning for hele familien. Udenfor er der foruden pool også legeplads, med masser af ting til at underholde familiens yngste medlemmer. Det er også muligt at spille både tennis og badminton, samt basketball, fodbold og minigolf på pladsen. Indenfor finder I et spillerum, hvor I blandt andet kan dyste i en omgang pool, bordfodbold eller bordtennis. Til de kunstneriske typer er der også en krea-workshop, hvor I rigtig kan udfolde jer.

Kulturelle oplevelser er lige om hjørnet

Lige over den nærliggende Ivry-la-Bataille, godt gemt væk på en frodig bakke, finder I Château d’Ivry-la-Bataille, en smuk og gammel ruin. Dette er blot én af de gemte skatte, som man kan finde i Normandiet, som emmer af historie og kultur. Under en times kørsel i direkte retning mod Paris kan du endda besøge selveste Versailles, solkongens ikoniske palads.