Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Luksuscamping i Italien og Østrig

Gustocamp tilbyder campingferie af allerhøjeste kvalitet for hele familien i Italien og Østrig. I bestemmer helt selv, om I vil bo i et hyggeligt og moderne mobilhome eller i et fuldtudstyret telt. Gustocamp har mere end 10 års erfaring i luksuscamping, og kan derfor med garanti tilbyde jer alt det, I behøver på en fantastisk familieferie, som I sent vil glemme. Gusto betyder god smag - og det er netop det, de tilbyder! Læs mere

Læs mere om Gustocamp - kvalitetscamping for hele familien

Her finder I Gustocamp

I finder Gustocamp i Italien og Østrig. I Italien kan I opleve nogle af landets bedste campingpladser med den perfekte kombination af smukke, gyldne sandstrande og store, flotte poolområder. I kan f.eks. opleve den fantastiske Adriaterhavskyst, den populære Gardasø, smukke Toscana eller unikke Sardinien. I Østrig kan I gå på opdagelse i den betagende natur, som Zell am See byder på.

I kan se en liste over alle vores samarbejdspartnere her.

Mobilhomes fra Gustocamp

Gustocamps mobilhomes er det ideelle valg for familien, der er på udkig efter luksuscamping i hyggelige og moderne indrettede mobilhomes. Indretning er stilfuld og komfortabel med alt det, I har brug for på jeres ferie, og de forskellige mobilhomes indeholder en lys opholdsstue med et veludstyret køkken med køleskab og fryser. Derudover får I masser af skabsplads og har eget badeværelse med bruser. Terrassen foran jeres mobilhome lægger op til hyggelige grillaftener med venner og familie.

Gustocamp campingpladser

Gustocamp tilbyder kun camping af høj kvalitet, og alle campingpladserne har den bedste kombination af smukke, gyldne strande og fantastiske poolområder. Gustocamp har et bredt udvalg af campingpladser i forskellige områder, og der er derfor noget for enhver smag. Foretrækker I at dase på en bred strand, tage på opdagelse i den fantastiske natur eller måske få pulsen op med en oplevelsesrig cykeltur på mountainbikes? Campingpladserne er udvalgt ud fra deres beliggenhed og ikke mindst deres faciliteter såsom børneklub, aktiviteter og underholdning.

Når I ankommer til Gustocamps campingpladser, vil den engelsktalende repræsentant stå klar til at tage imod jer med smil og forfriskende drikke, inden I bliver fulgt til jeres bolig. Under hele jeres ferie på campingpladsen vil Gustocamps repræsentater stå til rådighed, hvis I får brug for hjælp. På denne måde slipper I for at have nogle bekymringer, og Gustocamp garanterer personlig hjælp og vejledning, så I får den perfekte familieferie.

Telte

Gustocamp tilbyder luksustelte (bungalowtelte og lodgetelte) med en imponerende rummelighed og plads til hele familien. Alle teltene er af høj standard og er komplette med havemøbler og parasoller. I finder alt det, I har brug for til madlavning og spisning, og teltene er bl.a. udstyret med gaskomfur, køleskab og dejlige senge og madrasser.

Gustocamp - Top pladser

Camping Pra delle Torri i Italien har direkte adgang til en dejlig, gylden sandstrand og nyd godt af det fremragende poolområde, som er et af de største poolområder i hele Italien.

Camping Bella Italia i Italien er en af de bedste campingpladser ved Gardasøen, der med sine skønne faciliteter og gode aktiviteter, danner rammen om en fuldendt familieferie.

Sportcamp Woferlgut i Østrig giver jer mulighed for at kombinere en afslappet ferie med sjove aktiviteter, der får pulsen op. Campingpladsen er ideel til den aktive familie, der ønsker at vælge mellem en bred vifte af sportsaktiviteter.