Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Happy Camp - specialister i camping i Italien

Happy Camp startede med at fokusere på campingpladser i Italien, hvorfor de i dag er topspecialister. Nu kan de findes på alle Italiens luksuscampingpladser, samt blev der udvidet til resten af Europa og de tilbyder derfor også mobilhomes og luksustelte på fantastiske luksuscampingpladser i lande som Kroatien, Østrig, Ungarn, Spanien, Frankrig og Kroatien. I finder derfor noget for enhver smag hos Happy Camp! Læs mere

Læs mere om Happy Camp

Om Happy Camp

Happy Camp er ekspert i luksuscamping for hele familien og er specialist i camping i Italien. Happy Camp tilbyder skønne mobilhomes og luksustelte i nogle af de bedste områder i Europa, og I vil med garanti kunne finde den campingplads, der passer bedst til jer.  

Husk, I kan se en samlet liste over vores samarbejdspartnere her.

Her finder I Happy Camp

I finder Happy Camp på skønne campingpladser i stort set hele Italien, og har siden start bredt sig til de bedste campingpladser i Europa. Besøg uforglemmelige Kroatien, smukke Østrig, Balatonsøen i Ungarn, solrige Spanien, exceptionelle Frankrig eller Slovenien, hvor alperne møder Middelhavet.

Happy Camps boligtyper

 • Happy Lux 
  Dette mobilhome er Happy Camps største og byder bl.a. på aircondition, et stort opholdsrum, 3 soverum og et køkken med køleskab.  
 • Happy Comfort 
  Nyd den lyse og luftige atmosfære med moderne indretning, fuldt udstyret køkken, opholdsrum, 2 soverum og havemøbler.  
 • Happy Standard
  Lyst og rummeligt mobilhome med dobbeltværelse, soverum med enkeltsenge og børneseng.  
 • Happy Classic 
  Klassisk og rummelig indretning med gode faciliteter og plads til 6 personer.
 • Mobilhome Aqua 
  Bo i funktionelle og hyggelige omgivelser med bl.a. to soverum, sovesofa i opholdsrummet, køkken, badeværelse og havemøbler. 
 • Happy Tent 
  Traditionelle telte med køkkenområde, køleskab, service, havemøbler, parasol, grill, solvogne og plads til 6 personer.  
 • Sole Mobilhome 
  Det ideelle valg til familien, der ønsker en afslappende ferie. Indeholder bl.a. 2 soverum, opholdsrum og komplet køkken.  
 • Natura Tent 
  Indeholder bl.a. køkkenområde og 2 soverum med mulighed for ekstra seng i opholdsrummet.

Campingpladser med Happy Camp

Happy Camps campingpladser er nogle af de bedste i hele Europa, og byder på en perfekt kombination af smukke strande og fantastiske poolområder. Hvad end I er til ren afslapning ved swimmingpoolen, vandplaskeri på stranden, vandring i naturen eller sjove sportsaktiviteter, vil der være noget for jer. Uanset hvad I har af ønsker og behov, vil I med garanti kunne finde en campingplads, der opfylder netop de kriterier, som I stiller.

Campingpladserne er beliggende i de mest populære områder i Italien, Frankrig, Kroatien, Spanien, Ungarn, Østrig og Slovenien.

Nogle af Happy Camps fantastiske campingpladser

Bi Village i Kroatien er en stor og lækker campingplads er en af Istriens bedste - og det er med god grund. Omgivelserne er ligeså fantastiske som campingpladsens faciliteter!

Butterfly i Italien er en skønne familiecampingplads danner rammen om en dejlig ferie, som I sent vil glemme. I bor lige ved havnepromenaden i den hyggelige by, Peschiera, ved fantastiske Gardasøen.