Kan vi hjælpe?
7010 4343

Happy Camp - Camping i det bedste af Europa

Bestil Happy Camp mobilhomes og telte her på siden med 100% prisgaranti

Happy Camp - specialister i camping i Italien

Happy Camp startede med at fokusere på campingpladser i Italien, hvorfor de idag er topspecialister. Nu kan de findes på alle Italiens luksuscampingpladser, samt blev der udvidet til resten af Europa og de tilbyder derfor også mobilhomes og luksustelte på fantastiske luksuscampingpladser i lande som Kroatien, Østrig, Ungarn, Spanien, Frankrig og Kroatien. I finder derfor noget for enhver smag hos Happy Camp! Læs mere

Læs mere om Happy Camp

Om Happy Camp

Happy Camp er ekspert i luksuscamping for hele familien og er specialist i camping i Italien. Happy Camp tilbyder skønne mobilhomes og luksustelte i nogle af de bedste områder i Europa, og I vil med garanti kunne finde den campingplads, der passer bedst til jer.  I har nu mulighed for at booke næste ferie til en af Happy Camps campingpladser online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Her finder I Happy Camp

I finder Happy Camp på skønne campingpladser i stort set hele Italien, og har siden start bredt sig til de bedste campingpladser i Europa. Besøg uforglemmelige Kroatien, smukke Østrig, Balatonsøen i Ungarn, solrige Spanien, ekseptionelle Frankrig eller Slovenien, hvor alperne møder Middelhavet.

Happy Camps boligtyper

 • Happy Lux 
   Dette mobilhome er Happy Camps største og byder bl.a. på air condition, et stort opholdsrum, 3 soverum og et køkken med køleskab.  
 • Happy Comfort 
   Nyd den lyse og luftige atmosfære med moderne indretning, fuldt udstyret køkken, opholdsrum, 2 soverum og havemøbler.  
 • Happy Standard
   Lyst og rummeligt mobilhome med dobbeltværelse, soverum med enkeltsenge og børneseng.  
 • Happy Classic 
   Klassisk og rummelig indretning med gode faciliteter og plads til 6 personer.
 • Mobilhome Aqua 
   Bo i funktionelle og hyggelige omgivelser med bl.a. to soverum, sovesofa i opholdsrummet, køkken, badeværelse og havemøbler. 
 • Happy Tent 
   Traditionelle telte med køkkenområde, køleskab, service, havemøbler, parasol, grill, solvogne og plads til 6 personer.  
 • Sole Mobilhome 
   Det ideelle valg til familien, der ønsker en afslappende ferie. Indeholder bl.a. 2 soverum, opholdsrum og komplet køkken.  
 • Natura Tent 
   Indeholder bl.a. køkkenområde og 2 soverum med mulighed for ekstra seng i opholdsrummet.

Campingpladser med Happy Camp

Happy Camps campingpladser er nogle af de bedste i hele Europa, og byder på en perfekt kombination af smukke strande og fantastiske poolområder. Hvad end I er til ren afslapning ved swimmingpoolen, vandplaskeri på stranden, vandring i naturen eller sjove sportsaktiviteter, vil der være noget for jer. Uanset hvad I har af ønsker og behov, vil I med garanti kunne finde en campingplads, der opfylder netop de kriterier, som I stiller.

Campingpladserne er beliggende i de mest populære områder i Italien, Frankrig, Kroatien, Spanien, Ungarn, Østrig og Slovenien, og I kan f.eks. besøge fantastiske Camping Marina di Venezia ved Adriaterhavskysten, Camping El Delfin Verde på solrige Costa Brava eller Bi Village i smukke Istrien.

Fire af Happy Camps fantastiske campingpladser

Bi Village i Kroatien 
 Den store og lækre campingplads er en af Istriens bedste - og det er med god grund. Omgivelserne er ligeså fantastiske som campingpladsens faciliteter! Læs mere om Bi Village her.

Sylvamar i Frankrig 
 Ideel campingplads til naturelskere og vandsportsentusiaster. Her finder I bl.a. to swimmingpools, en bred vifte af aktiviteter, god underholdning, hyggelige restauranter og frodige omgivelser. Læs mere om Sylvamar her.

El Delfin Verde i Spanien 
 Beliggende direkte til en af Costa Bravas fantastiske, gyldne sandstrande. Her er I sikret sol, hygge og ren feriestemning for hele familien! Læs mere om El Delfin Verde her.

Butterfly i Italien 
 Den skønne familiecampingplads danner rammen om en dejlig ferie, som I sent vil glemme. I bor lige ved havnepromenaden i den hyggelige by, Peschiera, ved fantastiske Gardasøen. Læs mere om Butterfly her.