Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Homair - Specialist i luksuscamping

Med Homair får I luksuscamping på nogle af de bedste campingpladser i Italien, Frankrig, Spanien og Kroatien. Homair tilbyder camping udover det sædvanlige, så her får smukke mobilhomes og luksustelte, som danner rammerne for en fantastisk ferie med hele familien og med masser af sjove aktiviteter og flotte faciliteter. Læs mere

Læs mere om Homair

Homair

Homair vil altid gøre alt for at sikre jer en fantastisk familieferie. Homair er specialist i luksuscamping og tilbyder bl.a. skønne mobilhomes, et bredt udvalg af aktiviteter og god underholdning for at imødekomme jeres ønsker.  I har nu mulighed for at booke næste campingferie til en af Homairs skønne campingpladser online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Husk, vi har samler en liste over alle vores samarbejdspartnere her.

Her finder I Homair

Homair tilbyder hyggelige, moderne mobilhomes og luksustelte af høj kvalitet på nogle af de bedste campingpladser i Italien, Frankrig, Kroatien og Spanien. I finder campingpladserne i de mest populære områder, og disse byder på en god kombination af fantastiske poolområder, flotte strande, sjove aktiviteter, god underholdning og hyggelige spisesteder, der tilsammen danner rammen om en skøn familieferie i dejlige omgivelser.

Homairs boligtyper

Mobilhomes 
Homair garanterer god komfort og privatliv, når I vælger et af de hyggelige og fuldt udstyrede mobilhomes. Homair tilbyder 14 forskellige mobilhomes fordelt mellem tre slags - Villa Range, Cottage Range og Bungalow Range, og I kan vælge mellem forskellige størrelser og soverum, og dermed finde det mobilhome, der passer til netop jeres familie. Både Villa Range og Cottage Range har en hævet træterrasse, hvor I kan nyde hinandens selskab over drinks og hyggelige grillaftener.

Luksustelte 
Homair tilbyder forskellige slags telte, og alle byder på en imponerende rummelighed, hvor der er plads til hele familien. Her kan I bo op til 5 personer, og teltene indeholder et fuldt udstyret køkken. Super Lodge teltene indeholder desuden bad og toilet samt gasgrill på terrassen.

Campingpladser med Homair

Homair har en lang række kriterier, som deres campingpladser skal leve op til, så I dermed får en skøn familieferie af høj kvalitet og komfort. 90% af Homairs campingpladser er 3-, 4- eller 5-stjernet og alle campingpladserne er beliggende i nogle af de smukkeste og mest populære områder i Europa, så I stadig bor i smukke omgivelser, og dermed kan nyde den betagende natur. Homair garanterer en afslappende og overskuelig campingferie, da faciliteter, såsom poolområde, strand, butikker, restauranter, er i top.

Homairs medarbejdere er dedikerede og vil være med til at gøre jeres ferie perfekt. De vil være til stede på campingpladsen, og altid stå klar til at hjælpe jer, hvis I skulle få brug for det under jeres ferie. De byder desuden på et professionelt underholdningsteam, så I aldrig kommer til at kede jer på Homairs campingpladser.

Fire af Homairs bedste campingpladser

Au Lac de Biscarrosse i Frankrig er en 5-stjernet campingplads vil med sit fremragende poolområde og skønne faciliteter danne rammerne om en dejlig familieferie, som I sent vil glemme.

Vilanova Park i Spanien har en fantastisk beliggenhed i smukke, frodige omgivelser. Nyd en afslappet ferie med en skøn svømmetur i det fantastiske poolområde. 

La Bastiane i Frankrig giver jer mulighed for at komme langt væk fra den travle hverdag på en børnevenlig campingplads i naturskønne omgivelser. Her kan I koble helt af og nyde godt af de gode faciliteter og sjove aktiviteter. 

San Francesco i Italien  er en stor campingplads med hele tre poolområder, der er en helt ideel destination for børnefamilien.