Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Human Travel - fantastiske campingpladser i Europa

Human Travel ejes af Elite Club Vacanze Group, som er specialist i campingferier i Italien. Human Travel startede i 1996 med 20 mobilhomes på Camping Village Norcenni Girasole og står i dag med mere end 1000 mobilhomes på nogle af Italiens bedste campingpladser. Human Travels mobilhomes har et helt unikt design og en kvalitet i topklasse. Book jeres næste ferie til en af Human Travels campingpladser online eller kontakt os på tlf. 7010 4343. Læs mere

Læs mere Human Travel

Her finder I Human Travel

I finder Human Travel på nogle af de bedste campingpladser i Italien. Alle campingpladser er beliggende i nogle af de mest populære områder, og I kan f.eks. nyde en solrig badeferie ved Adriaterhavskysten, en oplevelsesrig storbyferie i Rom, en afslappende familieferie ved Gardasøen eller måske udforske et af Italiens smukkeste områder, Toscana, som byder på en god kombination af smuk natur, sjove aktiviteter og kulturelle seværdigheder.

Vil I opleve endnu flere campingudbydere, kan I finde alle vores samarbejdspartnere her.

Human Travels mobilhomes

Mobilhome Classic 
Disse mobilhomes byder på funktionalitet og komfort, og her kan I holde en dejlig ferie i trygge rammer. Bo op til 6 personer og nyd godt af dets faciliteter så som et fuldt udstyret køkken, to hyggelige soveværelser og eget badeværelse. Mobilhome Classic er det oplagt valg for familien, der ønsker at kombinere en afslappet ferie med at være tæt på naturen. Alle boliger er udstyret med aircondition, så I kan få en god nats søvn trods Italiens varme.

Mobilhome Elegance 
Bo op til 6 personer i luksuriøse omgivelser i dette skønne mobilhome. Her får I to soveværelser, som hver har eget badeværelse, en dejlig terrasse og et fuldt udstyret køkken, som byder på lidt ekstra såsom kaffemaskine, fryser og mikroovn. I et Mobilhome Elegance kan I opleve, hvordan design møder komfort og skaber en dejlig feriestemning.

Campingpladser med Human Travel

Human Travel tilbyder fantastiske campingpladser i nogle af de mest populære områder i Italien. Med Human Travel kan I opleve Gardasøen, Adriaterhavskysten, Toscana og Rom, og alle campingpladserne har deres skønne beliggenhed til fælles. I bor f.eks. i smukke omgivelser og oftest direkte til strand, og fra campingpladsen har I god mulighed for at tage på spændende udflugter til seværdigheder i området.

Human Travel har nøje udvalgt campingpladserne, så I er garanteret den bedste kombination af skønne poolområder, unikke omgivelser, sjove aktiviteter og hyggelige spisesteder. Der er sørget for, at alt det, I har brug for på ferien, findes på jeres campingplads. På denne måde vil I få en afslappet familieferie uden bekymringer!

Fire af Human Travels skønne campingpladser

Park Albatros i Toscana er en stor, smuk campingplads beliggende i naturlige omgivelser, hvilket vil sikre jer en dejlig ferie, hvor I kan koble helt af uden nogen bekymringer.

Pra delle Torri ved Adriaterhavet er en fantastisk campingplads, der byder på et af Italiens største poolområder. Her bor I direkte til en skøn, gylden sandstrand med en bred vifte aktiviteter. 

I Pini i Rom giver jer den bedste kombination af en fredelig oase og storbyferie. I får det bedste fra begge verdener, og på campingpladsen kan I nyde den skønne poolområde.

Altomincio ved Gardasøen er den perfekte campingplads for hele familien! Altomincio er en af verden største og bedste, og byder dermed på et væld af faciliteter og aktiviteter!