Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Eksperter i kør-selv-ferie til Frankrig!

Kør-selv-ferie til Frankrig er for alle - hvad end du drømmer om at besøge byernes by Paris, stjernespækkede Cannes, Middelhavets smukke gyldne sandstrande eller stemningsfyldte Provence. Oplev naturskønne områder som Europas Grand Canyon, Gorges du Verdon, Frankrigs Venedig, Port Grimaud, eller gå på opdagelse i Nordfrankrigs mere barske natur og spændende historie. Børnene vil elske Disneyland® Paris, og for mad og vin elskere findes det berømte franske køkken. Alt dette kan opleves og nydes på familiens kør-selv ferie til Frankrigs bedste campingpladser med Dansk Bilferie. Læs mere

Tag familien med på kør-selv-ferie til Frankrig

Hvorfor skal I vælge Frankrig?

Lad årets kør-selv ferie gå til Frankrig, og oplev den spændende atmosfære og den flotte franske natur. Vi har både camping og skønne ferielejligheder

Find familiens favoritdestination i Frankrig, og gør klar til familiens kør-selv ferie! Er du i tvivl? Vores ferierådgivere sidder klar med gode råd og vejledning på tlf. 7010 4343.

Languedoc & Cote d'Azur

Er I mest til strandferie eller har I lyst til at dase ved poolen? Tag til Languedoc eller Côte d'Azur, og nyd nogle af Europas bedste strande ved den Franske Riviera, dejlige poolområder og meget mere, som sikrer en uforglemmelig kør-selv ferie.

I Languedoc kan du prøve vores mest populære campingplads:

  • Beach Club Nouvelle Floride, som byder på et hav af aktiviteter for alle aldre og direkte adgang til en fantastisk strand ved middelhavet. 

Côte d'Azur byder på 250 kilometer strand og klipper og strækker sig fra den italienske grænse til Marseille og byder bl.a. på de dejlige pladser:

  • La Baume og Palmeraie, som er en 2-delt plads, med et kæmpe poolområde, vandrutsjebaner og et hav af aktiviteter for alle aldre. 
  • Camping Esterel er perfekt placeret i nærheden af Nice og Cannes hvis I vil på sightseeing på jeres kør-selv ferie.

Kør-selv-ferie til Paris

Kør-selv ferie til Frankrig byder på kulturrige byer, fantastiske strande, smukke naturrige omgivelser og Paris med nogle af verdens største og mest berømte museer. Kombinér fx camping og storby på vores mest populære campingplads i Paris:

  • Camping La Croix du Vieux Pont ligger ca. halvanden times kørsel fra centrum af Paris. Pladsen har et et skønt poolområder, mange sportsaktiviteter og to restauanter.

I kan også tage hele familien med i Disneyland® Paris og opleve et paradis for børn og barnlige sjæle. Det hele startede i 1923 da Walt Disney og hans bror Roy Oliver Disney grundlagde Disney Brothers Cartoon Studio. I Paris er der 2 forlystelsesparker – nemlig Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park, med mange forskellige temaer og eventyrland er der garanteret sjov for hele familien.

Fransk gourmet!

Fransk mad og vin Det franske køkken er så veludviklet, at det kan sammenlignes med det kinesiske eller det peruvianske køkken i varietet. Alle de franske regioner har hver deres karakteristika, i nordvest bruges smør, creme fraiche og æbler, mens man i Provence bruger olivenolie, krydderurter og tomater, i sydvest bruges andefedt, foie gras og Karl Johan svampe. Derimod minder maden i nordøst meget om tysk mad, og der bruges fedt, pølser og sauerkrat. 

Generelt kender de fleste fransk mad, som de meget fine restauranter i Paris, der sælger mad til anselige priser. Dette har dog sjældent så meget at gøre med den typiske madlavning i Frankrig, som oftere er mere varieret. I Frankrig er man meget stolt af sin madkunst, og det er ikke ualmindeligt, at franskmænd kun spiser fransk mad oprindet i Frankrig. En ting er sikkert, I vil ikke mangle god mad på jeres kør-selv ferie til Frankrig.

Lidt om Frankrig

Frankrig blev dannet på resterne af det romerske rige, hvor en oprindelig germansk slægt kaldet frankerne styrede landet. Derfor kom landet til at hedde Frankrig – afledt af frankernes rige. Frankrig er en demokratisk republik, som har en præsident. Frankrig er med sine 64 mio. indbyggere, det næststørste medlem i EU. Frankrig er medlem af G8, NATO og et af de lande i verden, der har en fast plads i FN’s sikkerhedsråd. 

Den 14. juli har Frankrig nationaldag, også kaldet Bastilledag. Denne dag fejres hvert år med en militærparade på Champs-Élysées. Bastillen var en gammel borg midt i Paris, som var omgivet af 30 meter høje mure og dybe voldgrave. Under enevælden blev den brugt som fængsel. Den 14. juli 1789 blev den stormet af oprørte borgere og en del af kongens livgarde, og man endte med at afhugge kommandantens hoved, sætte det på en lanse og bære det triumferende rundt i Paris’ gader. Således startede den franske revolution.