Kan vi hjælpe?
7010 4343

Kør-selv ferie til Holland

Dansk Bilferie tilbyder dejlige campingferier til de dejligste pladser i Holland

Eksperter i kør-selv ferie til Holland!

Holland er ikke kun et spændende sted at holde ferie - det er også let og hurtigt at nå det fascinerende land i egen bil! På en kør-selv ferie med Dansk Bilferie, kan du bo i smukke omgivelser med adgang til fremragende faciliteter som fx kæmpe vandland. På kør-selv ferie er der 100% frihed og det er derfor nemt at udforske de historiske byer og flotte seværdigheder i Holland. Læs mere

Tag familien med på kør-selv ferie til Holland

Populære pladser

Camping Duinrell har alt hvad du kan ønske dig til en rigtig badeferie. Et kæmpe vandland både på og udenfor pladsen, og med mange forskellige eventyrsforlystelser og legepladser, bliver denne plads et paradis for børn. Læs mere om Camping Duinrell her.

Camping Koningshof er placeret midt i vidunderlige grønne områder med fred og ro. For de aktive, vil der være mulighed for at prøve kræfter med de mange sjove aktiviteter på campingpladsen. Læs mere om Camping Koningshof her.

Camping Beekse Bergen er en eksotisk plads med en kæmpe safaripark. Her har du mulighed for at møde både løver, tigere, giraffer, gorillaer og mange andre spændende dyr. Læs mere om Camping Beekse Bergen her.

Attraktioner

Holland byder på et hav af attraktioner til kør-selv ferien. Særligt i Amsterdam er der gode muligheder for at være kulturelle. Besøg de mange museer, tag familien med i Zoo eller nyd en kanalrundfart i de mange kanaler, som har givet Amsterdam tilnavnet "det nordlige Venedig". Herudover er der særligt i Rotterdam en masse attraktioner. Besøg Westelijk Handelsterrein, som er en række lagerbygninger, der er blevet restaureret og nu er fyldt med butikker, gallerier og et hav af gode barer samt restauranter. Herudover er den store kirke Sint-Laurenskerk, som er den eneste bygning tilbage fra middelalderen i Rotterdam. Kirken er klart et besøg værd på jeres kør-selv ferie, og er herudover et vigtigt symbol for Rotterdam. I sommerperioden kan I opleve de dejlige badestrande langs vestkysten, som er let tilgængelige med bil på kør-selv ferien.

Mad og klima

Mad & drikke
Holland er bl.a. kendt for sine gode oste og berømte øl. På pladserne er der rig mulighed for at smage den gode mad og de dejlige øl. Tager I ind til storbyen Amsterdam på jeres kør-selv ferie, kan I prøve appelgebak met slagroom (æbletærte med flødeskum). 

Vejr og klima
Holland har et tempereret kystklima, hvilket betyder relativt milde vintre og lune, men ikke for varme, somre. Den gennemsnitlige temperatur i de varmeste måneder er ca. 22 grader. Meget lig en god dansk sommer og er helt til en kør-selv ferie med hele familien.