Kan vi hjælpe?
7010 4343

Kør-selv ferie til Spanien

Bestil den bedste kør-selv ferie til solrige Spanien med Dansk Bilferie i dag

Eksperter i kør-selv ferie til Spanien

Spanien er kendt for mange forskellige ting - de har gode fodboldhold, fantastisk natur, gode strande, lækker tapas og skønne kraftige rødvine. Kør-selv ferie til Spanien byder på mange fantastiske campingpladser - og der er faktisk ikke så langt, når bilen alligevel er startet. Når først I er fremme, er I kommet så langt sydpå, at I næsten kan være sikre på at få et perfekt og solrigt vejr. Her kan hele familien slappe af, og udforske området og campingpladsens gode faciliteter! Læs mere

Kør-selv ferie til Spanien

Hvor skal I hen?

Dansk Bilferie tilbyder kør-selv ferie til nogle dejlige områder i det eksotiske Spanien! Overalt i Spanien er der sol, sommer, liv og skøn atmosfære. I Spanien finder I bl.a. unik kunst, spændende kultur, lækker mad og smuk natur, der tilsammen danner rammerne om jeres kør-selv ferie i Spanien. På en kør-selv ferie til Spanien får hele familien den bedste oplevelse, og I kan bo på gode campingpladser ved det azurblå middelhav. Læs mere om campingferie i Spanien her.


Strande, natur og mad i Spanien

Strande og Natur
I Spanien finder I en lang række gyldne, børnevenlige sandstrande ved det skønne Middelhav. I Costa Brava er der 200 km lange strande med gyldent sand og krystalklart vand, og I Costa Dorada finder I det fineste sand. Spaniens landskab er varierende med bredde floder, fortryllende skove, betagende bjerge og smukke søer.

Mad og drikke
I Spanien bliver I budt på spændende smagsoplevelser med alt fra lækkert, enkelt mad som serrano skinke, chorizo og tapas til Spaniens nationalret, Paella, som består af ris med diverse skaldyr og fisk. I Spanien kan I ligeledes smage den populære og forfriskende Sangria med rødvin og frugt som hovedingredienser. Derudover finder I nogle skønne vine i Spanien.

Kør-selv ferie til skønne destinationer

Costa Brava ligger på Spaniens nordøstlige hjørne, som byder på en 214 km. lang kyst med gyldendt sand og krystalklart vand. I får unikke snorkel- og dykkermuligheder, som uden tvivl vil være et kæmpe hit på familieferien. I kan ligeledes kombinere jeres kør-selv ferie med en udflugt til storbyen, Barcelona. Høj sol og skyfri himmel er et hyppigt syn, så når I tager på kør-selv ferie til Costa Brava, er I sikret en dejlig sommerferie. Læs mere om Costa Brava her.

Costa Dorada er på grund af sit fine sand, krystalklare vand og børnevenlige strande en populær destination for børnefamilier. Her har I garanti for masser af sol og afslapning ved både stranden og poolen, og I kan tage på kulturelle udflugter til spændende landsbyer. I Costa Dorada dyrkes der meget vin og oliven, som I ikke må gå glip af at smage. Læs mere om Costa Dorada her.

Kør-selv ferie til Spanien

Karakteristika ved Spanien 
Spanien grænser op mod Atlanterhavet, Andorra, Frankrig, Middelhavet, Gibraltar og Portugal. Spanien er det største land på den Iberiske halvø, og er opdelt i 17 regioner, hvoraf de større byer i Spanien blandt andet kan findes; Alicante, Barcelona, Madrid, Malaga, Palma de Mallorca, Sevilla og Valencia. Hovedstaden er Madrid, hvor der er ca. 40 mio. indbyggere i Spanien. I Spanien benytter man euro som møntfod.

Kør selv til Spanien
Bilen skal pakkes, børnene skal have noget underholdning og glem ikke noget god musik til den lange tur. Når man skal køre selv til Spanien, er nogle glade for at medbringe lydbånd – f.eks. med bøger og andre informative oplysninger på. Så har I muligheden for at lære, mens I rejser, så tiden udnyttes til fulde.