Kan vi hjælpe?
7010 4343

Bestil skønne mobilhomes i Holland

Få den sjoveste familieferie - Bestil og vælg blandt Danmarks største udvalg af mobilhomes i Holland

Familieferie i hyggelige omgivelser

Holland er ikke kun et spændende sted at holde ferie - det er også let og hurtigt at nå det facinerende land i egen bil! På en kør selv ferie med Dansk Bilferie kan du bo smukke omgivelser og have adgang til fremragende faciliteter som fx kæmpe vandland. Bestil en campingferie ved den Hollandske Kyst, hvor I kan nyde naturen i stilhed eller hold ferie i Nord-Brabant med sine mange smukke landsbyer. Læs mere

Mobilhomes i Holland

Alt om mobilhomes i Holland

Hvorfor vælge at bestille et mobilhome i Holland?
Hvis I vælger at rejse til Holland, kan det anbefales at besøge den Hollandske Kyst eller Nord-Brabant, som begge har nogen fantastiske campingpladser med gode boliger. Bo I de mange fantastiske mobilhomes, som for nogen vil karakteriseres som et lille mobilhome. Her finder I oftest et fuldtudstyret køkken, en god opholdsstue, de nødvendige soverum, et badeværelse med toilet samt en hyggelig terrasse og/eller have. 

Bestil mobilhome i Holland og oplev skønne strande, besøg hovedstaden Amsterdam, og oplev frodighed, vindmøller og tulipaner i et behageligt klima.

Hollands mest populære campingområder

Den Hollandske Kyst
Hvis I rejser til den Hollandske Kyst, kan I godt forberede jer på en ferie, hvor der både er mulighed for en kombination af afslapning og storbyferie. Amsterdam er Hollands hovedstad, og er bestemt et besøg værd. Smag desuden på en af Hollands mange øl eller oste imens I slapper af i det behagelige klima, som kendetegner Holland. Læs mere om Den Hollandske Kyst her.

Nord-Brabant
Hvis I rejser til Nord-Brabant, er i garanteret en ferie med kultur og historie på programmet. Området byder på et væld af turistattraktioner, som alle ligger inden for rækkevidde. Romertiden har sat sit præg på området, hvilket afspejles i arkitekturen. Desuden har Nord-Brabant en fantastisk natur, hvilket også kan opleves i en af de mange naturparker og reservater. Læs mere om Nord-Brabant her. 

De mest populære campingpladser i Holland

Camping Beekse Bergen byder på en bred vifte af aktiviteter for både børn og voksne. Slap af ved poolen eller besøg safariparken. Pladsens mobilhomes har, ligesom den resterende del af pladsen, et safaritema, som bestemt sætter sit præg på campingpladsen. Læs mere om Beekse Bergen her.

Camping Duinrell har et helt unikt vandland med et stort udvalg af vandrutsjebaner. Pladsens boligforhold er gode med hyggelige, veludstyrede mobilhomes. Læs mere om Duinrell her.