Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Hyggelige, hollandske mobilhomes

Holland er ikke kun et spændende sted at holde ferie - det er også let og hurtigt at nå det fascinerende land i egen bil! På en kør selv ferie med Dansk Bilferie kan du bo smukke omgivelser og have adgang til fremragende faciliteter som fx kæmpe vandland. Bestil et mobilhome til campingferien ved den Hollandske Kyst, hvor I kan nyde naturen i stilhed eller hold ferie i Nord-Brabant med de mange smukke landsbyer. Når I vælger et mobilhome, sover I i rigtige senge, kan lave mad hjemme, hygge jer i familiens skød på terrassen og generelt nyde ferien i Holland i et mini-sommerhus. Læs mere

Mobilhomes i Holland

Alt om mobilhomes i Holland

Hvorfor vælge at bestille et mobilhome i Holland?
Hvis I vælger at lade årets campingferie gå til Holland, kan det anbefales at besøge den Hollandske Kyst eller Nord-Brabant, som begge har nogen fantastiske campingpladser med gode boliger. 

Begge steder kan I bo i de mange fantastiske mobilhomes, som for nogen vil karakterisere som et lille sommerhus. Her finder I et fuldtudstyret køkken, en god opholdsstue, de nødvendige soverum, et badeværelse med toilet samt en hyggelig terrasse og/eller have. 

Bestil mobilhome i Holland og nyd skønne strande, kombinér med storbyferie ved hovedstaden Amsterdam eller oplev frodighed, vindmøller og tulipaner i et behageligt klima.

Hollands mest populære campingområder

Hvis I vælger camping på den Hollandske Kyst, kan I godt forberede jer på en ferie, hvor der både er mulighed for en kombination af afslapning og storbyferie. Amsterdam er Hollands hovedstad, og er bestemt et besøg værd. Smag desuden på en af Hollands mange øl eller oste imens I slapper af i det behagelige klima, som kendetegner Holland. 

Hvis I tager på campingferie til Nord-Brabant, er i garanteret en ferie med kultur og historie på programmet. Området byder på et væld af turistattraktioner, som alle ligger inden for rækkevidde. Romertiden har sat sit præg på området, hvilket afspejles i arkitekturen. Desuden har Nord-Brabant en fantastisk natur, hvilket også kan opleves i en af de mange naturparker og reservater.

De mest populære campingpladser i Holland

Camping Beekse Bergen byder på en bred vifte af aktiviteter for både børn og voksne. Slap af ved poolen eller besøg safariparken. Pladsens mobilhomes har, ligesom den resterende del af pladsen, et safaritema, som bestemt sætter sit præg på campingpladsen. 

Camping Duinrell har et helt unikt vandland med et stort udvalg af vandrutsjebaner. Pladsens boligforhold er gode med hyggelige, veludstyrede mobilhomes.