Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Familieferie i Kroatiens mobilhomes

Vores mobilhomes i Kroatien er rummelige, pænt indrettede og komfortable, så de danner en helt perfekt feriebase for hele familien. Når I holder ferie i et mobilhome, kombinerer I campingliv og komfort, så I bare kan læne jer tilbage og nyde ferien. Vi samarbejder med Europas førende udbydere af luksuscamping, som sætter en ære i at holde kvaliteten af boligerne er helt i top. Vi tilbyder derfor luksus-mobilhomes, der er indrettet af anerkendte indretningsdesignere, så pladsen er udnyttet optimalt med mest mulig luksus og komfort. Læs mere

Mobilhomes i Kroatien

Campingferie i et mobilhome i Kroatien

I mange af vores mobilhomes i Kroatien er der mulighed for aircondition, hvilket kan være en stor fordel for dem, der finder sydens varme klima en tand for varmt midt på dagen eller om natten. 

Der hører også en lækker træterrasse til mange mobilhomes, hvor de mindste fx kan have glæde af at lege ugeneret eller I kan spise middag sammen i familiens skød. 

Udover terrassen har nogle mobilhomes en lille forhave, hvor I kan nyde eftermiddagen på liggestolene med en god bog. 

En campingferie til Kroatien i et mobilhome er ideelt for familier, som ønsker en bekvem og hyggelig feriebolig i en livlig ferieatmosfære. Der er en lang række grunde til at vælge et mobilhome i Kroatien:

  • I kan opleve fantastiske strande og azurblåt hav - oplagt til vandsport
  • I kan besøge historiske byer 
  • I kan opleve fantastiske natur i et behageligt klima

Mobilhomes i Kroatien er den bedste familieferie

Er du blevet fristet til at holde en ferie i et mobilhome? Så har vi gjort det hurtigt, nemt og bekvemt for dig at finde og bestille den helt rigtige campingferie, for vores online bestilling er åben døgnets 24 timer! Du kan naturligvis også ringe på 70 10 43 43 og tale med en af vores erfarne rejsekonsulenter. 

Find mobilhomes på de bedste destinationer i Kroatien nedenfor.

Overordnet om Kroatiens campingpladser

En campingferie i et mobilhome i Kroatien byder på et utal af aktiviteter og moderne faciliteter for hele familien. 

Fra morgen til aften kan I nyde den dejlige sol og en velfortjent lur ved poolen eller ved stranden, men er I mere til aktiviteter, byder pladsernes store sportsområder på aktivitetsmuligheder dagen lang. 

Pladsernes underholdningsteams arrangerer samtidig sportskonkurrencer, dansetræning, børnelege og meget andet. På pladsernes børneklubber kan børnene tilbringe et par timer om dagen i fuld fart sammen med masser af andre børn. 

Feriens aftener kan tilbringes på terrassen ved mobilhomet eller på en af de mange lækre restauranter, som findes på eller i nærheden af campingpladserne. I de små hyggelige byer findes desuden et livligt aften og natteliv med cafeer, barer og diskoteker.

De bedste campingpladser i Kroatien

Camping Zaton ligger i Dalmatien, og er en af de mest populære campingpladser i Kroatien. Her finder I en unik placering direkte til en skøn strand, samt et stort poolområde med vandrutsjebaner.

Camping Bi Village ligger i Istrien omkranset af smukke omgivelser. Pladsen er meget børnevenlige og der er derfor mange aktiviteter målrettet familiens yngste. Pladsens mobilhomes har en dejlig træterrasse, hvor I kan slappe af i skyggen fra træerne.

Park Umag ligger i Istrien og har et poolområde der er værd at nævne. Her får i 800 kvm vandsjov for hele familien, samt direkte adgang til en fantastisk strand.