Kan vi hjælpe?
7010 4343

Bestil skønne mobilhomes i Kroatien

Dansk Bilferie tilbyder luksuriøse mobilhomes på de bedste campingpladser i Kroatien

Familieferie i trygge rammer

Vores mobilhomes er rummelige og pænt indrettede og danner en helt perfekt feriebase for hele familien. Når man holder ferie i et mobilhome i Kroatien kombinerer man campingliv og komfort. Vi samarbejder med Europas førende udbydere af luksuscamping, som sætter en ære i at holde kvaliteten helt i top. Vi tilbyder derfor luksus mobilhomes, der er indrettet af anerkendte indretningsdesignere, for at udnytte pladsen optimalt og samtidig sikre mest mulig luksus og komfort. Læs mere

Mobilhomes i Kroatien

Alt om mobilhomes i Kroatien

Campingferie i et mobilhome i Kroatien
I mange af vores luksus mobilhomes er der mulighed for aircondition, hvilket kan være en stor fordel for de, der finder sydens varme klima en tand for varmt midt på dagen eller om natten. Desuden hører der til mange mobilhomes en lækker træterrasse, hvor de mindste fx kan have glæde af at lege ugeneret. Udover terrassen findes en lille have, hvor I kan nyde eftermiddagen på liggestolene med en god bog. En ferie i et mobilhome i Kroatien er derfor den ideelle feriebolig for familier, som ønsker en bekvem og hyggelig feriebolig i en livlig ferieatmosfære. Der er en lang række grunde til at vælge et mobilhome i Kroatien. Her kan I opleve fantastiske strande og azurblåt hav som er oplagt til vandsport. I kan besøge historiske byer og opleve fantastiske natur i et behageligt klima. Læs mere om campingferie i Kroatien her.

Kroatiens mange campingmuligheder

Mobilhome Kroatien - den bedste familieferie
Er du blevet fristet til at holde en ferie i et mobilhome, har vi gjort det hurtigt, nemt og bekvemt for dig at finde og bestille den helt rigtige ferie i et mobilhome; vores online bestilling er nemlig åben alle døgnets 24 timer! Du kan naturligvis også ringe på 70 10 43 43 og tale med en af vores erfarne rejsekonsulenter. Efter din bestilling sender vi dig et rejsebevis - og kort før ferien i et mobilhome en rejsepakke indeholdende en kørselsvejledning samt tips og gode råd til ferien. Du sørger selv for transporten - men så tager vi os også af resten! Find de bedste campingpladser i Kroatien, og vælg netop den som passer bedst til jeres ønsker og hehov!

Overordnet om Kroatiens campingpladser

En campingferie i et mobilhome i Kroatien byder på aktiviteter for hele familien. Det ideelle ved at vælge en ferie i et mobilhome i Kroatien er utallet af aktivitetsmuligheder og moderne faciliteter I kan benytte jer af. Har I lyst til at tilbringene feriens dage med at slikke sol, er der rig mulighed for dette. Fra morgen til aften kan I nyde den dejlige sol og en velfortjent lur ved poolen eller ved stranden. Hvis I mere er til aktiviteter, byder pladsernes store sportsområder på aktivitetsmuligheder dagen lang. Pladsernes underholdningsteams arrangerer samtidig sportskonkurrencer, dansetræning, børnelege og meget andet. På pladsernes børneklubber kan børnene tilbringe et par timer om dagen i fuld fart sammen med masser af andre børn. Dette giver børnene mulighed for at få venner fra mange andre lande samt få en række sjove oplevelser. Feriens aftener kan tilbringes på terrassen ved mobilhomet eller på en af de mange lækre restauranter, som findes på eller i nærheden af campingpladserne. I de små hyggelige byer findes desuden et livligt aften og natteliv med cafeer, barer og diskoteker. Der er derfor ingen, der vil kede sig på en ferie i et mobilhome i Kroatien!

De bedste campingpladser i Kroatien

Camping Zaton ligger i Dalmatien, og er en af de mest populære campingpladser i Kroatien. Her finder i en unik placering direkte til en skøn strand, samt et stort poolområde med vandrutsjebaner. Læs mere om Zaton her.

Camping Bi Village ligger i Istrien omkranset af smukke omgivelser. Pladsen er meget børnevenlige og der er derfor mange aktiviteter målrettet familiens yngste. Pladsens mobilhomes har en dejlig træterrasse, hvor I kan slappe af i skyggen fra træerne. Læs mere om Bi Village her.

Park Umag ligger i Istrien og har et poolområde der er værd at nævne. Her får i 800 kvm vandsjov for hele familien, samt direkte adgang til en fantastisk strand. Læs mere om Park Umag her.