Kan vi hjælpe?
7010 4343

Bestil skønne mobilhomes i Østrig

Bo i lækre mobilhomes med udsigt til bjerge og søer og mærk naturen helt tæt på

Føl jer hjemme i de gode boligforhold

Camping i Østrig er en sjov og aktiv ferie i flotte naturopgivelser. Book et mobilhome i Østrig og få en sjov ferie under afslappende forhold. Kør selv ferie i Østrig er altid en succes! Dansk Bilferie tilbyder kør selv ferie til nogle af Østrigs smukkeste pladser i Steiermark og Salzburgland. Her findes idylliske grønne landskaber og hyggelige familiepladser med masser af sjov og gode oplevelser. Læs mere

Mobilhomes i Østrig

Alt om Mobilhomes i Østrig

Hvorfor vælge mobilhome i Østrig?
Camping i Østrig lægger op til en sjov og aktiv ferie i flotte naturopgivelser. Book et mobilhome i Østrig og få en sjov ferie under afslappende forhold. Kør-selvferie i Østrig er altid en succes! Dansk Bilferie tilbyder kør-selvferie til nogle af Østrigs smukkeste pladser i Steiermark, Tyrol og Salzburg. Her findes idylliske grønne landskaber og hyggelige familiepladser med masser af sjov og gode oplevelser. Besøg eksempelvis Camping Bella Austria, som byder på grønne omgivelser og et hyggeligt poolområde. Der er flere gode grund til at vælge et mobilhome i Østrig. Her er der mulighed for at bade i krystalklare søer, tage på cykelturer og vandrer i bjergene, samt besøge charmerende alpebyer. Læs mere om camping i Østrig her.


De mest populære campingpladser i Østrig

Områder i Østrig

Rejs eksempelvis til Tyrol og bo på Camping Natterer See. Her finder I en campingplads i helt unikke omgivelser. Campingpladsen ligger ned til en flot sø, som indeholder diverse vandlegetøj for alle aldre. Pladsens mobilhomes har en fantastisk beliggenhed på en skråning blandt grønne træer.

Hvis I ønsker at bo ved foden af alperne, så er Steiermark det rigtige valg for jer. Her kan I bo på Camping Bella Austria, hvis udsigt fra poolområdet kan betage enhver. Nyd bjergene og de grønne omgivelser i en afslappet atmosfære.

Hvad er det fantastiske ved en ferie i et mobilhome?

Hvad indeholder et mobilhome?
Hvis I vælger at bo I et mobilhome under jeres campingferie, har I bestemt taget den rigtige beslutning. I Østrig finder I skønne mobilhomes med gode faciliteter og flot indretning. Ethvert mobilhome kommer med et fuldustyret køkken, en terrasse og en lille have. Her kan I slappe af i løbet af dagen, læse en bog eller spille et spil med hinanden. Hvis pladsen tillader grill, er det en unik mulighed selv at lave mad ved jeres bolig. I Østrig vil I altid finde mobilhomes i smukke omgivelser, hvilket netop gør, at I kan nyde den behagelige atmosfære i fred og ro. Hvis I vælger at bo på Camping Bella Austria i et Mobilhome Classic, så får I et flot mobilhome med røde skodder og en rund træterrasse, Mobilhomet er rummeligt og lyst og har plads til 6 personer. Hvis I foretrækker at lave mad i boligen, har pladsen et køkken med bl.a. køleskab og gasblus. Mobilhomet har selvfølgelig også eget bad og toilet.

Østrigs fantastiske kultur og historie

Besøg spændende byer
Udover den idylliske natur og det smukke landskab, har Østrig en hel del mere at byde på. Som en af Europas tidligere stormagter kan Østrig prale af at have et væld af majestætiske bygninger og historiske strukturer. Østrig var i mange år et magtcenter i det Hellige Romerske Rige, derfor vil det være muligt at finde alt fra slotte og storslåede byer med historisk arkitektur til store katedraler, klostre og kirker. Salzburg, Mozarts fødeby, kombinerer dejlige alpeområder med et smukt bevaret, historisk centrum. Det samme gælder for Innsbruck i hjertet af Tyrol. Mariazell Basilica i Mariazell er en af landets mest besøgte attraktioner og en af de vigtigste destinationer for pilgrimsrejsende. Wien, landets hovedstad og mest populære destination, er fyldt med middelalderlige strukturer. Blandt andet vil I kunne besøge Schönbrunn Slot, som med sine 1441 værelser er det absolutte højdepunkt i hovedstaden, og enhver lille piges drøm, da man virkelig kan føle sig som en prinsesse. Desuden finder I her verdens ældste zoologiskhave, Tiergarten Schönbrunn, hvor I vil kunne opleve alverdens farlige og spændende dyr.