Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Føl jer hjemme i moderne mobilhomes

Camping i Østrig er en sjov og aktiv ferie i flotte naturomgivelser. Book et mobilhome i Østrig, og få den bedste familieferie under afslappende forhold. Bilferie til Østrig er altid en succes, så lad kør selv ferie gå til nogle af Østrigs smukkeste campingpladser i bl.a. Tyrol, Steiermark og Salzburgland. Her bor I i moderne og komfortable mobilhomes i idylliske grønne landskaber på hyggelige campingpladser med masser af sjov og gode oplevelser. Læs mere

Mobilhomes i Østrig

Hvorfor vælge mobilhome i Østrig?

Camping i Østrig lægger op til en sjov og aktiv ferie i naturen, så book et mobilhome i Østrig og få en uforglemmelig familie i smukke omgivelser. Der er flere gode grund til at vælge et mobilhome i Østrig, for her er der mulighed for at bade i krystalklare søer, tage på cykelture, vandre i bjergene og besøge charmerende alpebyer.

Østrig byder på idyllisk natur og hyggelige campingpladser, som fx Camping Bella Austria, der byder på grønne omgivelser og et hyggeligt poolområde. 

De mest populære campingpladser i Østrig

Lad fx campingferien gå til Tyrol, hvor I bor i mobilhome på på Camping Natterer See, der ligger i helt unikke omgivelser. Campingpladsen ligger ned til en flot sø, som indeholder diverse vandlegetøj for alle aldre. Pladsens mobilhomes har en fantastisk beliggenhed på en skråning blandt grønne træer.

Hvis I ønsker at bo ved foden af alperne, så er Steiermark det rigtige valg for jer. Her kan I bo på Camping Bella Austria, hvis udsigt fra poolområdet kan betage enhver. Nyd bjergene og de grønne omgivelser i en afslappet atmosfære. Hvis I vælger et Mobilhome Classic på Bella Austria, får I et flot mobilhome med røde skodder og en rund træterrasse. Boligen er rummelig, lyst, har plads til 6 personer, er udstyret med køkken med bl.a. køleskab og gasblus samt selvfølgelig også eget bad og toilet.

Hvad er det fantastiske ved en ferie i et mobilhome?

Hvis I vælger at bo i et mobilhome på jeres campingferie, har I bestemt taget den rigtige beslutning. I Østrig finder I skønne mobilhomes med gode faciliteter og flot indretning, der byder på:

  • Fuldt udstyret køkken
  • Terrasse (ofte delvist eller helt overdækket)
  • Evt. en lille have
  • Grill (hvis pladsen tillader det)
  • Soveværelser med rigtige senge
  • Toilet og bad

I Østrig vil I altid finde mobilhomes i smukke omgivelser, så I kan nyde den behagelige atmosfære i fred og ro.

Østrigs fantastiske kultur og historie

Udover den idylliske natur og det smukke landskab, har Østrig en hel del mere at byde på. Som en af Europas tidligere stormagter kan Østrig prale af at have et væld af majestætiske bygninger og historiske strukturer. 

Østrig var i mange år et magtcenter i det Hellige Romerske Rige, derfor vil det være muligt at finde alt fra slotte og storslåede byer med historisk arkitektur til store katedraler, klostre og kirker. 

Salzburg, Mozarts fødeby, kombinerer dejlige alpeområder med et smukt bevaret, historisk centrum. Det samme gælder for Innsbruck i hjertet af Tyrol. Mariazell Basilica i Mariazell er en af landets mest besøgte attraktioner og en af de vigtigste destinationer for pilgrimsrejsende. 

Wien, landets hovedstad og mest populære destination, er fyldt med middelalderlige strukturer. Blandt andet vil I kunne besøge Schönbrunn Slot, som med sine 1441 værelser er det absolutte højdepunkt i hovedstaden, og enhver lille piges drøm, da man virkelig kan føle sig som en prinsesse. Desuden finder I her verdens ældste zoologiskhave, Tiergarten Schönbrunn, hvor I vil kunne opleve alverdens farlige og spændende dyr.