Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Mobilhomes med komfort af højeste klasse

Lad årets sommerferie gå til suveræne Spanien, og vælg mellem moderne mobilhomes på populære campingpladser på bl.a. Costa Blanca, Costa Dorada og Costa Blanca. Her finder I masser af lækre mobilhomes med gode faciliteter, som giver luksus, komfort og bekvemmelighed i løbet af ferien. Spanien har det hele og byder på lækre sandstrande, storbyen Barcelona, lækre specialiteter, gode tapas, smagfulde vine, supermarkeder med stort udvalg, imødekommende lokalbefolkning og meget mere. Læs mere

Mobilhomes i Spanien

Hvorfor vælge mobilhomes i Spanien?

Mobilhomes i Spanien kombinerer campingliv med komfort, og vil med garanti være et hit for hele familien. I Spanien findes lækre campingpladser, såvel store og livlige som mindre og rolige, hvorpå I finder talrige af vores luksus mobilhomes i forskellig størrelse og indretning. 

Spanien har i mange, mange år været en foretrukken destination for danskerne. I store dele af landet finder I en charmerende blanding af kultur og dejligt klima. I har mulighed for at besøge Barcelona og smage på fantastisk mad og vin.

Ferie i Spanien er sol, strand, god mad og kultur

Campingferie i et mobilhome i Spanien
På en campingplads er der altid noget at tage sig til, og netop derfor er campingferie mange børns favoritferie! På campingpladserne arrangeres dagligt aktivitetsmuligheder for alle aldersgrupper. De mange gode faciliteter giver mulighed for at fornøje sig dagen lang, hvad enten man ønsker at ligge på langs ved de store poolområder og slikke solskin, eller man vil kaste sig ud i nogle af de talrige sportsaktiviteter. Samtidig tilbyder campingpladserne en charmerende, summende og livlig feriestemning, hvor det daglige stressende tempo kan blive lagt helt væk og alle i stedet kan nyde den rolige ferierytme.

Mere om mobilhomes i Spanien
Et mobilhome i Spanien er langt fra, hvad man ellers kunne forvente af en campingvogn. Det er snarere en feriehytte, der er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt og praktisk, og så der er rummelighed og bekvemmelighed for alle. I alle vores mobilhomes i Spanien finder I moderne faciliteter og pænt indrettede rum. Flere af vores udbyderes mobilhomes er kun få år gamle og de er designet af førende indretningsarkitekter, så mobilhomet oser af stil og charme.

Bestil ferien allerede i dag!

Dansk Bilferies leverandører
Vi samarbejder i Dansk Bilferie med de bedste leverandører af mobilhomes i Spanien. og derfor er kvaliteten også altid høj. Et mobilhome I Spanien råder over alt, hvad I har brug for, når I skal holde ferie. Samtidig giver det hyggelige mobilhome, med en dejlig egen terrasse og have, en ideel feriebase for hele familien. Mens nogle er ved poolen, kan andre nyde skyggen på en liggestol i haven med en god bog. Der er garanti for en sikker feriesucces, både for jer, der ønsker luksus og komfort, men også jer, der ønsker en praktisk feriebolig med plads til alle.

Populære campingpladser i Spanien

Hvis I lader ferien gå til til Costa Brava, kan vi anbefale følgende mobilhomes på campingpladser:

  • Camping Cala Gogo, der byder på et stort poolområde samt en bred vifte af sportsaktiviteter for hele familien. Området omkring pladsen byder på mange udflugtsmuligheder.

Hvis I ønsker en ferie til Costa Dorada, kan det anbefales at bestille et mobilhome på fx:

  • Camping Tamarit Park, der er en 4-stjernet plads, som ligger placeret direkte til en skøn sandstrand. Pladsen har mange aktiviteter velegnet til børn.

Hvis I foretrækker en kør-selvferie til Costa Verde, vil følgende plads være et populært valg:

  • Camping Playa Joyel har direkte adgang til stranden, sportsfaciliteter, diskotek, børneklub og meget meget mere.