Kan vi hjælpe?
7010 4343

Bestil skønne mobilhomes i Spanien

Tag med Dansk Bilferie til det skønne og autentiske Spanien, hvor I kan få den sjoveste familieferie

Komfort i højeste klasse

Hvis I ønsker at tilbringe jeres sommerferie i en livlig og hyggelig campingatmosfære med aktivitetsmuligheder for alle aldre dagen lang, er campingferie i Spanien helt bestemt noget for jer. Her finder I masser af lækre med gode faciliteter som giver luksus, komfort og bekvemmelighed i løbet af ferien. Alle mobilhomes har desuden egen terrasse og have. Læs mere

Mobilhomes i Spanien

Alt om mobilhomes i Spanien

Hvorfor vælge mobilhomes i Spanien?
Et mobilhome i Spanien kombinerer campingliv og komfort. At holde ferie i et mobilhome i Spanien vil med garanti være et hit for hele familien. I Spanien findes lækre campingpladser, såvel store og livlige som mindre og rolige, hvorpå I finder talrige af vores luksus mobilhomes i forskellig størrelse og indretning. Spanien har i mange, mange år været en foretrukken destination for danskerne. I store dele af landet finder I en charmerende blanding af kultur og dejligt klima. I har mulighed for at besøge Barcelona og smage på fantastisk mad og vin.

Ferie i Spanien er sol, strand, god mad og kultur

Campingferie i et mobilhome i Spanien
På en campingplads er der altid noget at tage sig til. Netop derfor er campingferie mange børns favoritferie! På campingpladserne arrangeres dagligt aktivitetsmuligheder for alle aldersgrupper. De mange gode faciliteter giver mulighed for at fornøje sig dagen lang, hvad enten man ønsker at ligge på langs ved de store poolkomplekser og slikke solskin, eller man vil kaste sig ud i nogle af de talrige sportsaktiviteter. Samtidig tilbyder campingpladserne en charmerende, summende og livlig feriestemning, hvor det daglige stressende tempo kan blive lagt helt væk og alle i stedet kan nyde den rolige ferierytme.

Mere om mobilhomes i Spanien
Et mobilhome i Spanien er langt fra, hvad man ellers kunne forvente af en campingvogn. Et mobilhome er en feriehytte, der er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt og praktisk, og så der er rummelighed og bekvemmelighed for alle. I alle vores mobilhomes i Spanien finder I moderne faciliteter og pænt indrettede rum. Flere af vores udbyderes mobilhomes er kun få år gamle og de er designet af førende indretningsarkitekter, så mobilhomet oser af stil og charme.

Bestil ferien allerede i dag!

Dansk Bilferies leverandører
Vi samarbejder i Dansk Bilferie med de bedste leverandører af mobilhomes i Spanien. Derfor er kvaliteten også altid høj. Et mobilhome I Spanien råder over alt, hvad I har brug for, når I skal holde ferie. Samtidig giver det hyggelige mobilhome, med en dejlig egen terrasse og have, en ideel feriebase for hele familien. Mens nogle er ved poolen, kan andre nyde skyggen på en liggestol i haven med en god bog. En ferie i et af vores mobilhomes i Spanien er derfor med garanti en sikker feriesucces, både for jer, der ønsker luksus og komfort, men også jer, der ønsker en praktisk feriebolig med plads til alle.

Bestil en ferie i et mobilhome
Er I blevet fristet til at holde en ferie i et mobilhome, har vi gjort det hurtigt, nemt og bekvemt for jer at finde og bestille den helt rigtige ferie i et mobilhome; vores online bestilling er nemlig åben alle døgnets 24 timer. I kan naturligvis også ringe på tlf. 7010 4343 og tale med en af vores erfarne rejsekonsulenter. 

Populære campingpladser i Spanien

Hvis I rejser til Costa Brava, kan vi anbefale at besøg på Camping El Delfin Verde. Fra pladsen er der direkte adgang til en fantastisk sandstrand samt et stort vandland for alle aldre.

Desuden er Camping Cala Gogo også en meget populær campingplads i Costa Brava. Her finder I også et stort poolområde samt en bred vifte af sportsaktiviteter for hele familien. Området omkring pladsen byder på mange udflugtsmuligheder.

Hvis I ønsker en ferie i Costa Dorada, kan det anbefales at bestille et mobilhome på Camping Tamarit Park. Pladsen er 4-stjernet og er placeret direkte til en skøn sandstrand. Pladsen har mange aktiviteter velegnet til børn.

Hvis I foretrækker en kør-selvferie til Costa Verde, vil et ophold på Camping Playa Joyel være det rigtige valg. Her har i direkte adgang til stranden, sportsfaciliteter, diskotek, børneklub og meget meget mere.