Kan vi hjælpe?
7010 4343

Bestil skønne mobilhomes i Toscana

Tag på ferie med Dansk Bilferie på en campingplads i et mobilhome i Toscana i Italien

Komfortable boliger i Italien

De store luksuscampingpladser der findes her, tilbyder et væld af moderne faciliteter og aktivitetesmuligheder, som giver alle mulighed for at tilbringe ferien med alt det de aller bedst kan lide. En ferie i et mobilhome i Toscana er derfor med garanti et hit hos hele familien! Opholdet kan kombineres med spændende udflugter i området. Læs mere

Mobilhomes i Toscana

Alt om mobilhomes i Toscana

Mobilhomes Toscana - Ferieboliger for alle
Bo i et mobilhome i Toscana og få en super ferieoplevelse! Find de bedste campingpladser med mobilhomes i Toscana her på siden. Dansk Bilferie tilbyder blandt andet disse luksus campingpladser med mobilhomes i Toscana:

Om at bo i et mobilhome i Toscana

Dansk Bilferies mobilhomes
Hos Dansk Bilferie samarbejder vi med de absolut førende udbydere af luksuscamping i Europa, så vi kan sikre jer den bedste kvalitet og service på jeres campingferie. Vi tilbyder et udvalg boligtyper, bl.a. komfortable luksustelte og moderne mobilhomes i Toscana, og vores mange udbydere giver jer mulighed for at vælge mellem mange forskellige størrelser og indretningsmuligheder, samt flere forskellige ankomst- og afrejsedage.

Bestil jeres næste campingferie
I er selvfølgelig meget velkomne til at kontakte vores dygtige rejsekonsulenter på telefon 70104343, hvis I har spørgsmål omkring jeres næste ferie i et mobilhome i Toscana. Alle vores rejsekonsulenter har et stort kendskab til vores campingpladser med mobilhomes i Toscana, samt vores udbydere og boligtyper, og vi vil naturligvis meget gerne råde og vejlede jer omkring jeres næste campingferie i et mobilhome i Toscana. 

Mobilhomets inventar

Et mobilhome i Toscana råder over alle de ting, der er nødvendige for en helt perfekt feriebolig; komplet køkkeninventar, pænt indrettet stue med bløde sofaer, flere værelser med sengepladser til alt imellem 6-8 personer. Desuden har I mange steder mulighed for at tilvælge aircondition, hvilket bestemt kan være en fordel i de varmeste uger. Et mobilhome i Toscana råder desuden over egen terrasse og lille have, hvor der er havemøbler, parasol og liggestole. Her kan måltiderne nydes i en dejlig, rolig atmosfære, eller eftermiddagens timer kan tilbringes i skyggen på en liggestol i ro og mag. Nogle af vores mobilhomes har desuden en lækker træterrasse, som især små børn kan nyde godt af!

Sightseeing på campingferien i Toscana

En ferie på en campingplads i Toscana kan også kombineres med et besøg til en af de berømte storbyer Firenze eller Rom. Her går mode og kultur, metropolliv og ægte italiensk byliv, lukseriøse gourmetrestauranter og små fortovstavernaer hånd i hånd. I nærområdet findes desuden flere store outlets med kendte designere som Prada, Gucci, Burberry med flere, hvor de gode tilbud kan slå benene væk under selv trænede shoppere. Desuden ligger campingpladserne i Toscana ideelt placeret for at udforske den smukke italienske natur og særligt denne region er kendt for sine utrolig fascinerende naturscenarier. Hvad enten I har lyst til at tage på opdagelse i naturen på egen hånd eller på en arrangeret tur, er der gode muligheder for begge dele fra en campingplads i Toscana. Campingpladsernes venlige personale er gerne behjælpelige med information omkring ture i nærområdet eller vandre- eller cykelstier som vil være fordelagtige.