Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Komfortable mobilhomes i Toscana

Bestil et mobilhome på en af de de store luksus-campingpladser i Toscana, der tilbyder et væld af moderne faciliteter og aktivitetsmuligheder, som giver alle mulighed for at tilbringe ferien med alt det de aller bedst kan lide. Området byder på mange muligheder for spændende udflugter, gode restauranter og hyggelige byer. Fælles for alle mobilhomes i Toscana er, at der er god plads til familien for I bor nærmest i et minisommerhus på ferien. Læs mere

Mobilhomes i Toscana

Alt om mobilhomes i Toscana

Bo i et mobilhome på campingferien til Toscana og få en super ferieoplevelse, hvor der er god plads til hele familien, da I bor i et lille mini-sommerhus med køkken, opholdsstue, bad og toilet, terrasse samt soveværelser med rigtige senge.

Vælg mellem de bedste campingpladser i Toscana nedenfor:

Om at bo i et mobilhome i Toscana

Hos Dansk Bilferie samarbejder vi med de absolut førende udbydere af luksuscamping i Europa, så vi kan sikre jer den bedste kvalitet og service på jeres campingferie

Vi tilbyder et udvalg boligtyper, bl.a. komfortable luksustelte og moderne mobilhomes i Toscana, og vores mange udbydere giver jer mulighed for at vælge mellem mange forskellige størrelser og indretningsmuligheder, samt flere forskellige ankomst- og afrejsedage.

Bestil jeres næste campingferie
I er selvfølgelig meget velkomne til at kontakte vores dygtige rejsekonsulenter på telefon 70104343, hvis I har spørgsmål omkring jeres næste ferie. Alle vores rejsekonsulenter har et stort kendskab til vores campingpladser i Toscana, samt vores udbydere og boligtyper, og vi vil naturligvis meget gerne råde og vejlede jer.

Mobilhomets inventar

Et mobilhome i Toscana råder over alle de ting, der er nødvendige for en helt perfekt feriebolig:

  • Komplet køkkeninventar
  • Pænt indrettet stue med bløde sofaer
  • Flere værelser med sengepladser til alt imellem 6-8 personer. 
  • Desuden har I mange steder mulighed for at tilvælge aircondition
  • Typisk er der egen terrasse med havemøbler, parasol og liggestole. 
  • Mange mobilhomes har en lækker træterrasse, som kan være helt eller delvist overdækket

Sightseeing på campingferien i Toscana

En ferie på en campingplads i Toscana kan også kombineres med storbyferie og et besøg til de berømte storbyer Firenze eller Rom. Her går mode og kultur, metropolliv og ægte italiensk byliv, lukseriøse gourmetrestauranter og små fortovstavernaer hånd i hånd. 

I nærområdet findes desuden store outlets med kendte designere som Prada, Gucci, Burberry mb., hvor de gode tilbud kan slå benene væk under selv trænede shoppere. 

Desuden ligger campingpladserne i Toscana ideelt placeret for at udforske den smukke italienske natur og særligt denne region er kendt for sine utrolig fascinerende naturscenarier. Hvad enten I har lyst til at tage på opdagelse i naturen på egen hånd eller på en arrangeret tur, er der gode muligheder for begge dele. Campingpladsernes venlige personale er gerne behjælpelige med information omkring ture i nærområdet eller vandre- eller cykelstier som vil være fordelagtige.