Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Venue Holidays - med noget for alle!

Venue Holidays tilbyder luksustelte og hyggelige mobilhomes af høj kvalitet, og har mere end 30 års erfaring inden for campingferier. Venue Holidays tilbyder boliger på fantastiske campingpladser i på de bedste beliggenheder i Italien, Frankrig og Spanien. Hvad end, om I vælger en campingplads beliggende direkte til stranden eller en campingplads længere inde i landet, er en campingferie en afslappende og social oplevelse, som hele familien vil nyde godt af. Læs mere

Læs mere om Venue Holidays

Her finder I Venue Holidays

Venue Holidays' campingpladser er beliggende i Italien, Frankrig og Spanien. Uanset om I leder efter kultur og sightseeing, sol og strand eller en aktiv ferie, tilbyder Venue Holidays forskellige campingpladser, der imødekommer jeres ønsker til familieferien. Oplev Toscana, Adriaterhavet og Gardasøen i Italien, Languedoc, Côte d'Azur, Vendée og Bretagne i Frankrig eller Cantabrien og Costa Brava i Spanien.

Book næste ferie til en af Venue Holidays' campingpladser online eller på tlf. 7010 4343.

Venue Holidays' boligtyper

Mobilhomes 
Med ekstra komfort, eget badeværelse, køkken og rindende varmt vand gør Venue Holidays' mobilhomes det muligt for jer at nyde den skønne atmosfære lidt mere. Alle mobilhomes er moderne indrettet med lyse farver og et dejligt opholdsrum. De fleste mobilhomes har aircondition og en dejlig træterrasse, hvor I kan nyde en hyggelig grillaften i selskab med familie og gode venner. Bo op til 6 personer i Venue Holidays' mobilhomes.

Telt 
Nyd fornøjelsen af udendørslivet med masser af komfort i et af Venue Holidays' telte. Disse er fuldt udstyrede med senge, havemøbler, elektrisk lys, et stort køleskab og et dejligt køkken. Safariteltet har et naturligt design og byder på to soveværelser, mens bungalowteltet rummer 4 soveværelser. På denne måde får I mere privatliv.

Campingpladser med Venue Holidays

På Venue Holidays' campingpladser har I mulighed for at kombinere en afslappet familieferie med sjove aktiviteter og god underholdning. Flere af campingpladserne har en børneklub, hvor de yngste gæster kan more sig og uden tvivl vil få en masse nye venner. Naboerne på campingpladsen vil blive jeres venner, og børnene kan nyde campingpladsen og dens fantastiske faciliteter i det unikke, udendørs campingmiljø.

Venue Holidays lægger vægt på god service og har derfor ansatte på alle campingpladser, der står klar til at tage imod jer, når I ankommer. Disse repræsentanter for Venue Holidays står klar til at være behjælpelige, hvis I får brug for det under jeres ferie. I kan derfor nyde jeres familieferie og det gode selskab uden at være bekymret for noget som helst!

Husk, vi har mange flere samarbejdspartnere, som tilbyder det bedste indenfor camping.

Fire af Venue Holidays' fantastiske campingpladser

L'Atlantique i Frankrig byder på smukke og rolige omgivelser blot 500 m fra en fantastisk sandstrand, der strækker sig fra Mousterlin Point til Beg Meil. 

Park Albatros i Italien er en stor, smuk og naturlig campingplads, der byder på sjove aktiviteter for hele familien. Her bor I i skønne, frodige omgivelser i Toscana, og kan nyde godt af det skønne poolområde. 

Playa Joyel i Spanien er en hyggelig campingplads beliggende direkte til en smuk, gylden sandstrand, som er meget børnevenlig, da der ikke er stærk strøm.