Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skønne mobilhomes i Frankrig

Bestil mobilhome i Frankrig på en af de mange fantastiske campingpladser

Mobilhomes i Frankrig - Komfort udover det sædvanlige

Hvis I bestiller et mobilhome i Frankrig er I garanteret en super ferieoplevelse! Vores mobilhomes i Frankrig kombinerer campingliv med luksus og komfort. Derfor er denne ferieform en af tidens mest populære, hvorfor tusindvis af danskere vælger hvert år at tilbringe årets sommerferie i et lækkert mobilhome i Frankrig. Bo tæt på Paris, direkte på stranden i Vendee, oplev Languedocs charme eller nyd Bretagnes natur og kyststrækninger. Læs mere

Book mobilhomes i Frankrig

Alt om mobilhomes i Frankrig

Frankrig er et ganske velbesøgt land og evigt populært for os danskere. Det er der ikke noget at sige til, da Frankrig nemlig består utroligt mange områder, hvormed der er noget for enhver smag! På de store campingpladser findes en fantastisk livlig feriestemning, som med det samme får alle ned i et dejligt afslappende feriehumør! Samtidig tilbyder vores mobilhomes i Frankrig luksus, komfort og bekvemmelighed, med moderne og praktisk indretning samt egen terrasse og have. Tilbring jeres ferie i et luksus mobilhome i Frankrig!

Hvorfor vælge et mobilhome i Frankrig?

  • Mix din ferie med storby, natur og kultur
  • Vejret er som regel fremragende i sommermånederne
  • Et utal af seværdigheder og oplevelser
  • Dejlige strande og lækkert rent badevand

Det bedste fra Frankrig

Dansk Bilferie samarbejder med de bedste udbydere af mobilhomes i Frankrig. Derved sikrer vi, at vores mobilhomes i Frankrig er af utrolig høj kvalitet. Vores forskellige udbydere giver samtidig dig og din familie mulighed for at finde netop det mobilhome i Frankrig, der stemmer bedst overens med jeres families ønsker og behov, da de hver især tilbyder mobilhomes i forskellig størrelse, prisklasse og indretning. Se alle Dansk Bilferies campingpladser med mobilhomes i Frankrig.

På vores campingpladser i Frankrig finder I alt, hvad der hører til en suveræn ferieoplevelse; lækre swimmingpools, store legeområder, barer, restauranter, minimarkeder og sportsområder. Her vil ingen kede sig, da familiens mange forskellige ønsker her kan imødekommes og forenes. Mens nogle nyder blot at tilbringe en hel dag ved poolen under en kølende parasol og med en god bog, kan vandhundene boltre sig i de store poolkomplekser. De tørstige kan nyde en kold øl i poolbaren og andre kan give sig i kast med nogle af talrige sportsaktivitetsmuligheder.

De bedste campingpladser i Frankrig

Camping La Baume og Palmeraie i Côte d'Azur er et populært valg. Her finder I et stort poolområde, mange sportsaktiviteter og underholdning for børn. I Langeudoc udbyder vi hele 42 campingpladser, hvor især Camping Le Brasilia er værd at nævne. Her finder I en flot campingplads med gode faciliteter og et stort, tropisk poolområde. Hvis I ønsker en kombination af byliv og afslapning ved poolen, er camping ved Paris noget for jer! Bo f.eks. på Camping La Croix du Vieux Pont, som ligger nær Disneyland.

Her er en oversigt over de 10 mest populære områder at campere i Frankrig:

Mobilhomets mange muligheder

Når I vælger at holde jeres sommerferie i et mobilhome i Frankrig, vælger I en ferie med alt det bedste, campinglivet har at byde på, kombineret med en boligform præget af komfort og luksus. Et mobilhome i Frankrig er langt fra, hvad I ellers kunne forvente af en campingvogn.

Et mobilhome er en feriehytte, der er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt og praktisk, og så der er rummelighed og bekvemmelighed for alle. I et mobilhome i Frankrig finder I moderne faciliteter og pænt indrettede rum.

Flere af vores udbyderes mobilhomes er kun få år gamle og de er designet af dygtige indretningsarkitekter, så mobilhomet oser af stil og charme. Samtidig giver det hyggelige mobilhome egen terrasse og have, en ideel feriebase for hele familien. Mens nogle er ved poolen, kan andre nyde skyggen på en liggestol i haven med en god bog. En ferie i et mobilhome i Frankrig er derfor med garanti en feriesucces for jer, der ønsker luksus og komfort, men også jer der ønsker en praktisk feriebolig med plads til alle.

Bestil jeres mobilhome i Frankrig!

Kultur & Natur i Frankrig
En campingplads i Frankrig er et rigtig godt udgangspunkt for at udforske den franske kultur og natur. Her findes utallige spændende udflugtsmuligheder og de venlige guider på campingpladsen er selvfølgelig behjælpelige med at finde områdets seværdigheder. Derfor er en ferie i et af vores mobilhomes i Frankrig med garanti en ferie, der byder på oplevelser dagen lang for hele familien.

Bestil jeres mobilhome!
Er I blevet fristet til at holde en ferie i et mobilhome, har vi gjort det hurtigt, nemt og bekvemt for dig at finde og bestille den helt rigtige ferie i et mobilhome; vores online bestilling er nemlig åben alle døgnets 24 timer! Er I ikke helt sikre på, hvor ferien i et mobilhome skal gå hen, kan I gå på opdagelse på danskbilferie.dk, men I kan naturligvis også ringe på tlf. 7010 4343 og tale med en af vores erfarne rejsekonsulenter. Efter din bestilling sender vi dig et rejsebevis - og kort før ferien i et mobilhome en rejsepakke indeholdende en kørselsvejledning samt tips og gode råd til ferien. I sørger selv for transporten - men så tager vi os også af resten!