Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Mobilhomes i Frankrig - komfort udover det sædvanlige

Hvis I bestiller et mobilhome i Frankrig, er I garanteret en super ferieoplevelse, hvor I kombinerer campingliv med luksus og komfort. Netop det gør denne ferieform til en af tidens mest populære, og det er derfor tusindvis af danskere vælger hvert år at tilbringe årets sommerferie i et lækkert mobilhome, når de tager på sommerferie til fantastiske Frankrig. Bo tæt på Paris, direkte på stranden i Vendee, oplev Languedocs charme eller nyd Bretagnes natur og kyststrækninger. Læs mere

Book mobilhomes i Frankrig

Alt om mobilhomes i Frankrig

Camping i Frankrig er evigt populært for os danskere, og det er der ikke noget at sige til, da Frankrig har noget for enhver smag! På de store campingpladser får I en livlig feriestemning, som med det samme får alle ned i et dejligt afslappende feriehumør! Samtidig tilbyder vores franske mobilhomes luksus, komfort, bekvemmelighed, moderne og praktisk indretning samt egen terrasse og have. 

Hvorfor vælge et mobilhome i Frankrig?

  • Mix din ferie med storby, natur og kultur
  • Vejret er som regel fremragende i sommermånederne
  • Et utal af seværdigheder og oplevelser
  • Dejlige strande og lækkert rent badevand

Det bedste fra Frankrig

Dansk Bilferie samarbejder med de bedste udbydere af mobilhomes i Frankrig. Derved sikrer vi, at de er af utrolig høj kvalitet. Vores forskellige samarbejdspartnere giver samtidig dig og din familie mulighed for at finde netop det mobilhome, der stemmer bedst overens med jeres families ønsker og behov, da de findes i forskellig størrelse, prisklasse og indretning. 

På vores franske campingpladser finder I alt, hvad der hører til en suveræn ferieoplevelse; lækre pools, store legeområder, barer, restauranter, minimarkeder og sportsområder. Her vil ingen kede sig, da familiens mange forskellige ønsker her kan imødekommes og forenes. Mens nogle nyder blot at tilbringe en hel dag ved poolen under en kølende parasol og med en god bog, kan vandhundene boltre sig i de store poolkomplekser. De tørstige kan nyde en kold øl i poolbaren og andre kan give sig i kast med nogle af talrige sportsgrene.

De bedste campingpladser i Frankrig

Camping La Baume og Palmeraie i Côte d'Azur er et populært valg med stort poolområde, mange sportsaktiviteter og underholdning for børn. 

I Langeudoc udbyder vi hele 42 campingpladser, hvor især Camping Le Brasilia er værd at nævne med gode faciliteter og et stort, tropisk poolområde. 

Hvis I ønsker en kombination af byliv og afslapning ved poolen, er camping ved Paris noget for jer! Bo f.eks. på Camping La Croix du Vieux Pont, som ligger nær Disneyland.

Her er en oversigt over de 10 mest populære områder at campere i Frankrig: 

Et mobilhome med mange muligheder

Når I vælger at bo i mobilhome på jeres i Frankrig,  får I alt det bedste fra campinglivet, kombineret med en boligform præget af komfort og luksus. 

Et mobilhome er en feriehytte, der er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt og praktisk, og så der er rummelighed og bekvemmelighed for alle. Samtidig finder I moderne faciliteter og pænt indrettede rum.

Flere af vores udbyderes mobilhomes er kun få år gamle, og de er designet af dygtige indretningsarkitekter, så ferieboligen oser af stil og charme. Der er god plads til familiehygge og der er typisk egen terrasse og have, som er en ideel feriebase. Mens nogle er ved poolen, kan andre nyde skyggen på en liggestol i haven med en god bog. 

I er derfor garanteret en feriesucces, hvis I ønsker luksus og komfort, men også leder efter en praktisk feriebolig med plads til alle.

Bestil jeres mobilhome i Frankrig!

Kultur & Natur i Frankrig
En campingplads i Frankrig er et rigtig godt udgangspunkt for at udforske den franske kultur og natur. Her findes utallige spændende udflugtsmuligheder og de venlige guider på campingpladsen er selvfølgelig behjælpelige med at finde områdets seværdigheder. Derfor er en ferie i et af vores franske mobilhomes med garanti en ferie, der byder på oplevelser dagen lang for hele familien.

Bestil jeres mobilhome!
Er I blevet fristet til at holde en ferie i et mobilhome, har vi gjort det hurtigt, nemt og bekvemt for dig at finde og bestille den helt rigtige ferie; vores online bestilling er nemlig åben alle døgnets 24 timer! Er I ikke helt sikre på, hvilken type I skal vælge, kan I gå på opdagelse på danskbilferie.dk, men I kan naturligvis også ringe på tlf. 7010 4343 og tale med en af vores erfarne rejsekonsulenter.