Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Mobilhomes i de bedste områder i Schweiz

Bo i mobilhome på campingferien i Schweiz, der er kendt for sin fantastiske natur med smukke bjerglandskaber, grønne dale, voldsomme floder og meget mere. I sommerperioden er Schweiz højt elsket af naturmennesker, hvor den friske bjergluft og vandreture giver et helt nyt energiniveau. Besøg smukke Valais, Berns naturlige skønhed eller Sarnens betagende natur. Alle områder byder på fantastiske campingpladser med gode mobilhomes. Læs mere

Mobilhomes i Schweiz

Hvorfor vælge et mobilhome i Schweiz?

Hvis I vælger camping til fantastiske Schweiz, er i garanteret en sommerferie, hvor naturen spiller ind. Det smukke landskab i  Schweiz giver rig mulighed for at holde sig aktiv i løbet af ferien. Efter en lang dag kan I vende hjem til jeres mobilhome, som indeholder alt det komfort, som I har behov for efter en skøn dag. 

I Schweiz er der mange mulighed for udendørsaktivitet, flotte søer og bjerge, og god stemning og rolig atmosfære på campingpladserne. Læs mere om campingferie i Schweiz her. 

De tre mest populære områder i Schweiz

Når I lader sommerferien gå til Schweiz, tilbyder Dansk Bilferie campingpladser i tre forskellige områder i landet.

  • Sarnen er hovedstaden i kantonen Obwalden, der ligger ved bredden af søen Sarnen. Der bor over 10.000 mennesker her, som alle nyder godt af den smukke placering blandt landområder og bjerge.
  • Valais er en kanton, som er beliggende i den sydlige del af Schweiz, og det betyder, at området støder op mod Italien og Frankrig. Valais er kendt for Rhône-dalen, som er et smukt syn.
  • Bern er Schweiz forbundshovedstad og desuden den fjerde største by i landet. Der bor 130.000 mennesker her, som bl.a. er stolte af floden Aare, som flyder flot igennem byen. I byen tales både fransk og tysk.

De to mest populære campingpladser i Schweiz

Camping Seefeld Park Sarnen er velegnet til familier med børn i alle aldre. Pladsen har et fantastisk poolområde i så smukke omgivelser, at I sjældent vil opleve noget lignende. Her titter bjergene op fra alle sider, mens de grønne områder skinner i det blå vand. Pladsen har gode mobilhomes med hyggelig træterrasser med havemøbler.

Camping Jungfrau er for jer, der vil på aktiv ferie og vil udforske området og bjergene på vandre- eller cykelture. Campingpladsen ligger i skønne omgivelser midt i naturen og har både restaurant, bar og indkøb.