Kan vi hjælpe?
7010 4343

Bestil skønne mobilhomes i Schweiz

Tag med Dansk Bilferie til det smukke Schweiz og bo i et lækkert mobilhome med udsigt til bjerge og søer

Boliger i de bedste områder i Schweiz

Schweiz er kendt for sin fantastiske natur med smukke bjerglandskaber, grønne dale, voldsomme floder og meget meget mere. I sommerperioden er Schweiz højt elsket af naturmennesker, hvor den friske bjergluft og vandreture giver et helt nyt energiniveau. Besøg smukke Valais, Berns naturlige skønhed eller Sarnens betagende natur. Alle områder byder på fantastiske campingpladser med gode mobilhomes. Læs mere

Mobilhomes i Schweiz

Alt om mobilhomes i Schweiz

Hvorfor vælge et mobilhome i Schweiz?
Hvis I vælger en campingferie til fantastiske Schweiz, er i garanteret en campingferie, hvor naturen spiller ind. Grundet Schweiz smukke landskab, er der rig mulighed for at holde sig aktiv i løbet af ferien. Efter en lang dag, kan I vende hjem til jeres mobilhome, som indeholder alt det komfort, som I har behov for efter en lang dag. I Schweiz er der mange mulighed for udendørsaktivitet, flotte søer og bjerge, og god stemning og rolig atmosfære på campingpladserne. Læs mere om campingferie i Schweiz her. 

De tre mest populære områder i Schweiz

Sarnen er hovedstaden i kantonen Obwalden, der ligger ved bredden af søen Sarnen. Der bor over 10.000 mennesker her, som alle nyder godt af den smukke placering blandt landområder og bjerge.

Valais er en kanton, som er beliggende i den sydlige del af Schweiz. Dette betyder at den støder op mod Italien og Frankrig. På nuværende tidspunkt bor der 294.608 mennesker i Valais. Området er kendt for Rhône-dalen, som er et smukt syn.

Bern er Schweiz forbundshovedstad og desuden den fjerde største by i landet. Der bor 130.000 mennesker her, som bl.a. er stolte af floden Aare, som flyder flot igennem byen. I byen tales både fransk og tysk.

De to mest populære campingpladser i Schweiz

Camping Seefeld Park Sarnen er velegnet til familier med børn i alle aldre. Pladsen har et fantastisk poolområde i omgivelser I sjældent har set. Her titter bjergene op fra alle sider, mens de grønne områder skinner i det blå vand. Pladsen har gode mobilhomes med hyggelig træterrasser med havemøbler. Det er muligt at bo op til 5 personer i mobilhomet. Læs mere om Seefeld Park Sarnen her.

Camping Bella Tola i Valais har 4 stjerner, hvilket er helt berettiget. Fra poolen kan I slappe af på græsset, imens bjergudsigten nydes. Poolområdet består både af en børnepool og en familiepool. Vælg eksempelvis at bo i Mobilhome Esprit (2), hvor der er plads til op til 7 gæster. Alle mobilhomes har egen træterasse, gode køkkenforhold, badeværelse og fine sove- og opholdsrum. Læs mere om Bella Tola her.