Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Eksperter i kør-selv-ferie til Italien

Søger du og familien en billig kør-selv-ferie til Italien, er I havnet det rigtige sted. Dansk Bilferie har mange års erfaring i at arrangere og planlægge kør-selv-ferier til det meste af Europa. Italien har længe ligget højt på listen over populære rejsemål for danskere, og Dansk Bilferie tilbyder naturligvis et stort og bredt program inden for kør-selv-ferie til Italien. Rigtig mange vælger denne form for ferie, da det giver 100% frihed! I vælger selv, hvor lang tid det skal tage at komme frem til feriestedet, hvilke veje der vælges på turen, om I skal med færge, og hvad med overnatning? Alt dette beslutter I selv, når I tager på kør-selv-ferie. Læs mere

Kør-selv-ferie til Italien

Hvor skal I hen på kør-selv-ferie?

Dansk Bilferie har et stort udvalg af kør-selv-ferier til Italien. Vi har både luksuscamping med mobilhomes og luksustelte samt ferieboliger (huse, villaer, bungalows og ferielejligheder i ferieparker). Se alle jeres muligheder for kør-selv ferie til Italien nedenfor.

Strand og natur i Italien

Strande
Italien er kendt for at have nogle af de bedste strande i Europa. Italien har blandt andet en lang række Blue Flag strande, hvilket er et internationalt miljømærke, som sikrer gode oplevelser ved strandene. Blue Flag betyder blandt andet, at der arbejdes med vandkvalitet, miljøinformationer og sikkerhed, hvilket gør strandene perfekt til kør-selv ferie for børnefamilien.

Natur
Italien dækker mange områder med forskellige karakteristika. Ikke nok med, at de har Europas måske flotteste natur, smukke strande, store dejlige grønne arealer og fantastisk blåt vand, så ligger der mange interessante og historiske byer, som I kan besøge på jeres kør-selv ferie til Italien. Oplev blandt andet Rom, Milano, Firenze eller Venedig og kombinér camping og storbyferie.

Mad og drikke i Italien

Mad i Italien
Italien er mere end pizza og pasta! Oste som parmasan og mozarella kommer fra Italien. Risotto er en typisk og meget lækker Norditaliensk spise! Af berømte desserter kan is (gelato) og Tiramisu nævnes, som er lækre og kendetegnende italienske. En ting er sikkert - på jeres kør-selv ferie til Italien er der noget for enhver smag.

Drikke i Italien
Alle vinelskere vil kende berømte vindistrikter, som Amarone og Barolo fra Norditalien, Chianti fra Toscana og Frascati, den lette hvidvin, fra Lazio. Den bitre Fernet Branca og druebrændevinen Grappa er kendte italienske spiritus mærker.

Kør-selv-ferie til Adriaterhavet

Adriaterhavet har gennem lang tid været et af de mest eftertragtede rejsemål på kør-selv-ferien for danske børnefamilier. Det er nemt at forstår hvorfor, for stranden er meget børnevenlige og man skal langt ud før det bliver dybt. De små byer er hyggelige og oser af feriestemning, som I kan opleve, når I kigger på badedyr i butikkerne eller spiser lækker pizza på hyggelige restauranter. 

Oplev to af de mest populære campingpladser ved Adriaterhavet her:

  • Camping Marina di Venezia er Adriaterhavets mest populære plads og er samtidigt en af Italiens største. Der vil derfor være et hav af muligheder for aktiviteter samt underholdning. Her får I et stort og indbydende poolområde samt direkte adgang til en bred sandstrand.
  • Camping Union Lido har mere end 1 km dejlig og børnevenlig sandstrand. Stranden har det Blå Flag, som er et tegn på bl.a. høj vandkvalitet, sikkerhed og højt serviceniveau. Herudover tilbyder pladsen et helt fantastisk vandland med rutsjebaner og et hav af aktiviteter.

Kør-selv-ferie til Gardasøen

Gardasøen er vores mest populære kør-selv destination og området byder på nogle af Italiens bedste campingpladser, som ligger i fantastiske naturrige omgivelser, med et hav af smukke søstrande. 

Oplev to af de mest populære ved Gardasøen her:

  • Camping Altomincio er en dejlig plads, som ligger i hjertet af den smukkeste natur, tæt på flere charmerende byer. Pladsen tilbyder et stort poolområde samt en lang række aktiviteter og underholdning. 
  • Camping Bella Italia er helt perfekt for børnefamilier og byder på et hav af sportsaktiviteter, kæmpe poolområder og underholdning for alle aldre. Oplev den dejlige og børnevenlige søstrand med plads til afslapning i solen og leg for de små på Gardasøens mest populære campingplads.

Se mere om camping i Italien her.