Kan vi hjælpe?
7010 4343

Kør-selv ferie til Italien

Tag familien med på campingferie til de bedste områder i Italien

Eksperter i kør-selv ferie til Italien

Søger du og familien en billig kør-selv ferie til Italien, er I havnet det rigtige sted. Dansk Bilferie har mange års erfaring i at arrangere og planlægge kør-selv ferier til det meste af Europa. Italien har længe ligget højt på listen over populære rejsemål for danskere og Dansk Bilferie tilbyder naturligvis et stort og bredt program inden for kør-selv ferie til Italien. Rigtig mange vælger denne form for ferie, da det giver 100% frihed! I vælger selv, hvor lang tid det skal tage at komme frem til feriestedet, hvilke veje der vælges på turen, om I skal med færge, og hvad med overnatning? Alt dette beslutter I selv, når I tager på kør-selv ferie. Læs mere

Kør-selv ferie til Italien

Hvor skal I hen?

Dansk Bilferie har et stort udvalg af kør-selv ferie til Italien. Vi har både luksuscamping med mobilhomes, luksustelte, ferieboliger (huse, villaer, bungalows og ferielejligheder i ferieparker). Se alle jeres muligheder for kør-selv ferie til Italien her.

Strand og natur

Strande
Italien er kendt for at have nogle af de bedste strande i Europa. Italien har blandt andet en lang række Blue Flag strande, hvilket er et internationalt miljømærke, som sikrer gode oplevelser ved strandene. Blue Flag betyder blandt andet, at der arbejdes med vandkvalitet, miljøinformationer og sikkerhed, hvilket gør strandene perfekt til kør-selv ferie for børnefamilien.

Natur
Italien dækker mange områder med forskellige karakteristika. Ikke nok med, at de har Europas måske flotteste natur, smukke strande, store dejlige grønne arealer og fantastisk blåt vand, så ligger der mange interessante og historiske byer, som I kan besøge på jeres kør-selv ferie til Italien. Oplev blandt andet Rom, Milano, Firenze og Venedig.

Mad og drikke i Italien

Mad i Italien
Italien er mere end pizza og pasta! Oste som parmasan og mozarella kommer fra Italien. Risotto er en typisk og meget lækker Norditaliensk spise! Af berømte desserter kan is (gelato) og Tiramisu nævnes, som er lækre og kendetegnende italienske. En ting er sikkert - på jeres kør-selv ferie til Italien er der noget for enhver smag.

Drikke i Italien
Alle vinelskere vil kende berømte vindistrikter, som Amarone og Barolo fra Norditalien, Chianti fra Toscana og Frascati, den lette hvidvin, fra Lazio. Den bitre Fernet Branca og druebrændevinen Grappa er kendte italienske spiritus mærker.

Adriaterhavet

Adriaterhavet har gennem lang tid været et af de mest eftertragtede rejsemål for danske børnefamilier. Med sine dejlige sandstrande og fortryllende, blågrønne badevand er det nemt at se hvorfor. Læs mere om Adriaterhavet her.

Camping Marina di Venezia er Adriaterhavets mest populære plads og er samtidigt en af Italiens største. Der vil derfor være et hav af muligheder for aktiviteter samt underholdning. Læs mere om Marina di Venezia her.

Camping Union Lido har mere end 1 km dejlig og børnevenlig sandstrand. Stranden har det Blå Flag, som er et tegn på bl.a. høj vandkvalitet, sikkerhed og højt serviceniveau. Herudover tilbyder pladsen et helt fantastisk vandland med rutsjebaner og et hav af aktiviteter. Læs mere om Camping Union Lido her.

Gardasøen

Gardasøen byder på nogle af Italiens bedste campingpladser, som ligger i fantastiske naturrige omgivelser, med et hav af smukke søstrande. Læs mere om Gardasøen her.

Camping Altomincio er en dejlig plads, som ligger i hjertet af den smukkeste natur, tæt på flere charmerende byer. Pladsen tilbyder et stort poolområde samt en lang række aktiviteter og underholdning. Læs mere om Camping Altomincio her.

Camping Bella Italia er helt perfekt for børnefamilier. Med et hav af sportsaktiviteter, kæmpe poolområder og underholdning for alle aldre, er dette med god grund den mest populære plads ved Gardasøen. Oplev den dejlige og børnevenlige søstrand med plads til afslapning i solen og leg for de små. Læs mere om Camping Bella Italia her.