Kan vi hjælpe?
7010 4343

Kør-selv ferie til Schweiz

Dansk Bilferie er med mere end 20 års erfaring ekspert i kør-selv ferie til Schweiz

Eksperter i kør-selv ferie til Schweiz!

Schweiz er kendt for sin fantastiske natur med smukke bjerglandskaber, grønne dale, voldsomme floder og meget mere. I sommerperioden er Schweiz højt elsket af naturmennesker, hvor den friske bjergluft og vandreture giver et helt nyt energiniveau. Læs mere

Kør-selv ferie til Schweiz

Hvor skal I hen?

Hvorfor tage på kør-selv ferie til Schweiz?
Dansk Bilferie tilbyder kør-selv ferie til skønne Schweiz, og der er mange gode grunde til at vælge netop denne destination til jeres næste ferie. Schweiz kan byde på en afslappende ferie i alperne, men samtidig med mulighed for sjove aktiviteter. Her kommer du langt væk fra hverdagens stress og jag, og kan bo i rolige og smukke omgivelser. Når I vælger en kør-selv ferie, har I 100% frihed til at vælge den rute, det tempo og de tidspunkter, der passer jeres familie bedst. 

Kør-selv ferie til Schweiz

På en kør-selv ferie til Schweiz kan I komme langt væk fra hverdagens travlhed og nyde familiens selskab i fortryllende omgivelser. De grønne dale, de smukke bjerglandskaber og den friske luft er med til at danne rammerne om en fuldendt familieferie, som vil give jer en fornyet energi. På jeres ferie kan I tage ud at nyde naturen på vandre- og cykelture, og gå på opdagelse i de fantastiske områder.

Når I bestiller jeres kør-selv ferie med Dansk Bilferie, bestemmer I helt selv, hvordan ferien skal forløbe. I kan bl.a. bo i moderne mobilhomes eller i luksustelte på hyggelige campingpladser, som vi tilbyder i samarbejde med nogle af de største udbydere af luksuscamping i Europa! Læs mere om campingferie i Schweiz her.

Skønne campingpladser på jeres kør-selv ferie til Schweiz

Camping Seefeld Park Sarnen er ideel til hyggelig familiecamping under luksuriøse forhold. Her bor I i hjertet af Schweiz og midt i den smukke, betagende natur. Det unikke poolområde, den panoramiske udsigt og den skønne restaurant er blot et lille udsnit af, hvad der venter jer, når I tager på kør-selv ferie til Camping Seefeld Park Sarnen. Læs mere om Seefeld Park Sarnen her.

Camping Bella Tola er en fantastisk 4-stjernet campingplads som rummer en autentisk atmosfære, og byder jer på et dejligt poolområde, sjove aktiviteter og god underholdning, som hele familien vil nyde godt af. I kan nemt udforske nærområdet gennem de lange naturstier, som ligger i skoven. Hvis I trænger til selvforkælelse, er der jacuzzi, sauna og boblebad i poolområdet. Læs mere om Bella Tola her.