Kan vi hjælpe?
7010 4343

Bestil skønne mobilhomes i Italien

En ferie i en af Dansk Bilferies skønne mobilhomes i Italien kan opfylde hele familiens ferieønsker

Oplev det skønne Italien

Dansk Bilferie tilbyder et stort og varieret udvalg af moderne mobilhomes overalt i Italien. Uanset hvor I drømmer om at holde ferie i det dejlige støvleland, har Dansk Bilferie med garanti et mobilhome, der passer til jeres families behov. Besøg romantiske Venedig, oplev de lange, børnevenlige sandstrande ved Adriaterhavet, nyd Toscanas naturskønhed og smag på skønne vine og lækre pastaretter! Læs mere

Bestil et mobilhome

Alt om mobilhomes i Italien

Hvorfor vælge et mobilhome i Italien?
Dansk Bilferie tilbyder et stort og varieret udbud af moderne mobilhomes i mange områder i Italien. Uanset om I foretrækker en rejse til Gardasøen, Adriaterhavet, Toscana eller noget helt fjerde, så er alle vores campingpladser udstyret med komfortable mobilhomes. Et ferieophold I et mobilhome giver jer frie tøjler til netop hvad I ønsker. Det er altid hyggeligt at vågne op til grønne omgivelser, sætte sig ud på mobilhomets terrasse og nyde en kop kaffe imens resten af campingpladsen vågner. Start dagen i eget tempo med et mobilhome på vores fantastiske campingpladser i Italien. Med bestilling af mobilhome i Italien får I sol, strand og lækrepoolområde. I har muligheden for at besøge storbyer og charmerende landsbyer, smage lækker mad og opleve en spændende kultur.

Italien byder på Europas skønneste mobilhomes!

En ferie i Italien kan byde på det hele 
I skal blot vælge mellem vores mange skønne feriedestinationer og store udvalg af dejlige Italienske luksuscampingpladser med mobilhomes. En ferie i et mobilhome i Italien kombinerer moderne komfort med campinglivets glæder. Vores mobilhomes i Italien råder alle over et komplet udstyret køkken, en opholdsstue, et badeværelse med toilet og bad, samt soveværelser nok til hele familiens medlemmer. Det er endvidere ofte en mulighed at tilkøbe træterrasse, aircondition og/eller terrassevarmer, således at din ferie i et af vores mobilhomes i Italien kan blive ekstra komfortabelt.

Italiens skønneste feriedestinationer

Kunne I  tænke jer en ferie i et af vores mobilhomes ved Adriaterhavet med udsigt til Venedig og adgang til de børnevenlige og skønne sandstrande på Lidoen? I kan naturligvis også vælge at holde ferie i et af vores mobilhomes i Toscana i kort afstand fra den evige stad Rom, og kombinere en campingferie med et ophold i den vidunderlige storby.
Der er også en god grund til, at mobilhomes ved Gardasøen længe har været blandt Italiens mest populære valg. Gardasøens attraktioner inkluderer bl.a. en vinrute, flere små, hyggelige byer og forlystelsesparken Gardaland. Værd at nævne er vores skønne mobilhomes ved Idrosøen. Et ophold ved Idrosøen byder på smuk natur, behageligt klima og interessante byer. Smag på den lokale mad og nyd den optimale afslapning.

Campingpladser med fantastiske mobilhomes

Camping Marina di Venezia har et bredt udvalg af mobilhomes, som alle ligger i behagelige omgivelser. Mange af pladsens mobilhomes har skønne træterrasser, hvor I kan starte dagen ud. I løbet af dagen kan I besøge Camping Marina di Venezias poolområde, som er hele 15.000 kvm stort. Her finder I 9 pools, vandspil og vandrutsjebaner for hele familien. Læs mere om Marina di Venezia her.

Camping Bella Italia er bestemt værd at nævne. Campingpladsen ligger direkte ned til Gardasøen, hvor I her finder en 1 km lang strand. Pladsen har et stort poolområde samt et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning for alle aldre. Læs mere om Bella Italia her.

Camping Park Albatros ligger i behagelig skygge og nær poolområdet. Den nærmeste strand finder i 1 km væk. En familieferie til Toscana er for jer, som sætter pris på smukke landskaber, gyldne sandstrande og god mad. Læs mere om Park Albatros her.