Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Oplev det skønne Italien og bo i mobilhome

Dansk Bilferie tilbyder et stort og varieret udvalg af moderne mobilhomes overalt i Italien. Uanset hvor I drømmer om at holde ferie i det dejlige støvleland, finder I med garanti et mobilhome, der passer til jeres families behov og ønsker. Besøg romantiske Venedig, oplev de børnevenlige sandstrande ved Adriaterhavet, nyd Toscanas naturskønhed, slap af ved Gardasøen og smag på skønne vine og lækre pastaretter overalt i Italien! Læs mere

Bestil et mobilhome i Italien

Hvorfor vælge et mobilhome i Italien?

Dansk Bilferie tilbyder et stort og varieret udbud af moderne mobilhomes i mange områder i Italien. Uanset om I foretrækker en rejse til Gardasøen, Adriaterhavet, Toscana eller noget helt fjerde, så er alle vores campingpladser udstyret med komfortable mobilhomes. 

En campingferie i et mobilhome giver jer frie tøjler til netop, hvad I ønsker. Det er altid hyggeligt at vågne op til grønne omgivelser, sætte sig ud på mobilhomets terrasse og nyde en kop kaffe, mens resten af campingpladsen vågner. Start dagen i eget tempo på vores fantastiske campingpladser i Italien, og få sol, strand og lækre poolområder. I har muligheden for at besøge storbyer og charmerende landsbyer, smage lækker mad og opleve en spændende kultur.

Italien byder på Europas skønneste mobilhomes!

Lad ferien gå til Italien, så skal I blot vælge mellem vores mange skønne feriedestinationer og store udvalg af dejlige luksuscampingpladser med mobilhomes. 

En ferie i et mobilhome i Italien kombinerer moderne komfort med campinglivets glæder og indeholder:

  • Komplet udstyret køkken
  • Opholdsstue
  • Badeværelse med toilet og bad
  • Soveværelser til hele familien
  • Terrasse (som oftest)
  • Evt. Aircondition (tilkøb)

Mobilhomes på Italiens bedste feriedestinationer

Mobilhomes ved Adriaterhavet byder på mulighed for udflugt til Venedig og adgang til de børnevenlige sandstrande på Lidoen.

Mobilhomes i Toscana betyder smuk natur, vinruter og mulige udflugter til eventyrlige byer som Firenze og Rom, så I kan kombinere en campingferie med storby.

Mobilhomes ved Gardasøen er vores gæster favorit og Italiens mest populære valg. Gardasøens attraktioner inkluderer bl.a. en vinrute, flere små, hyggelige byer og forlystelsesparken Gardaland. 

Mobilhomes ved Idrosøen byder på smuk natur, behageligt klima og interessante byer. Smag på den lokale mad og nyd den optimale afslapning.

Campingpladser med fantastiske mobilhomes

  • Camping Marina di Venezia har et bredt udvalg af mobilhomes, som alle ligger i behagelige omgivelser. Mange af pladsens mobilhomes har skønne træterrasser, hvor I kan starte dagen ud. I løbet af dagen kan I besøge Camping Marina di Venezias poolområde, som er hele 15.000 kvm stort. Her finder I 9 pools, vandspil og vandrutsjebaner for hele familien.
  • Camping Bella Italia er bestemt værd at nævne. Campingpladsen ligger direkte ned til Gardasøen, hvor I her finder en 1 km lang strand. Pladsen har et stort poolområde samt et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning for alle aldre. 
  • Camping Park Albatros ligger i behagelig skygge og nær poolområdet. Den nærmeste strand finder i 1 km væk. En familieferie til Toscana er for jer, som sætter pris på smukke landskaber, gyldne sandstrande og god mad.