Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Spændende stop gennem Tyskland

25. oktober 2019

Når du begiver dig sydpå, benytter du dig højst sandsynligt af den tyske Autobahn. I manges øjne er turen gennem Tyskland et virvar af trivielle rastepladser og ensartet natur, men drejer du fra ved de rigtige afkørsler, kan dig og familien få en på opleveren. Vi videreformidler her et udvalg af steder, der gør køreturen lidt mindre kedsommelig.

Bad Kissingen: En gammel kurby

I denne gamle charmerende kurby vil I blive mødt af flot arkitektur og en lang række afslapningsmuligheder. Byen er en del af delstaten Bayern, i det sydøstlige Tyskland.

I byens spa park kan man høre klassisk musik og nyde kildernes beroligende rislen – et perfekt udgangspunkt for at slappe af.


Bamberg: Bryggeribesøg

Denne by er kendt for sine bryggerier og bygninger hvis udseende og beliggenhed mest af alt minder om noget fra et gammelt eventyr.

Byens bindingsværkshuse ligger helt ned til flodbredden, og med sine charmerende brostensveje og et rådhus placeret i midten er floden, er denne by stensikkert et besøg værd. Du kan blandt andet også prøve kræfter med nogle af de lokale bryggeriers mange specialiteter. 


Bad Aibling: Mudderbad

Denne idylliske by er placeret ved foden af alperne blot 35 kilometer fra München. Hvad der adskiller denne by fra mange af de andre kurbyer i området er det såkaldte ”sorte guld” (læs: mudder), som man kan blive smurt ind i. Efter en overstået behandling af den møre kørekrop, kan man fortsætte turen mod sin ønskede destination. 


Kassel: Kunst og spa

I Kassel er kunst og kurbad smukt forenet, så hvis du holder af bare en af disse ting, er byen definitivt seværdig. Byen er kendt for kunstudstillingen Documenta, som finder sted hvert femte år. (Den næste er i 2017) Der også mulighed for at besøge slottet Wilhlemshöhe, som huser den største samling af Rembrandt værker i Tyskland.


Zuffenhausen: Et godt valg for bilelskerne

Er du til biler, eller mere specifikt, Porsche, så er dette område nord for Stuttgart med garanti noget for dig.

Du finder Porsches hovedkvarter i området, og et kæmpe nyrenoveret museum tæt på fabrikken. På de 5600 kvadratmeter finder du over 80 udstillinger, mange sjældne biler og et væld af historiske modeller.


Heidelberg: Romantisk tysk by

Denne by er velbesøgt af turister verden over, og her finder du et spektakulært slot som du kan gå på opdagelse i. Med sin fantastiske placering ved Neckar-floden og sine fantastiske byer, er Heidelberg bestemt et besøg værd.

Tag et stop på en campingplads

I kan også vælge at tage et stop en campingplads i Tyskland eller Østrig på vejen. Der findes masser af fantastiske campingpladser i Tyskland og Østrig som byder på fantastisk natur og smukke omgivelser.

Nogle af vores favorit campingpladser i Tyskland findes i følgende områder:

Camping i Rheinland-Pfalz

I skal Ikke køre langt I Tyskland før I kan starte jeres ferie. Rheinland-Pfalz er utrolig populær blandt børnefamilier, og et fantastisk sted at starte sin sommerferie.

Camping i Niedersachsen

Ligger også i det nordlige Tyskland. Området byder på vidunderlig natur, så her er fantastisk hvis I vil nyde naturens skønhed og omgive jer med floder, bakker, skove og dale. Camping Südsee er særligt populær i dette område - og byder på førsteklasses faciliteter!

Camping i Hessen

Giver fantastisk mulighed for at kombinere campingferien med kultur, natur, wellness og storby! Her finder I en region fuld af kontraster!

Camping i Bayern

Er der sydligste af Tyskland. Her finder I fantastiske grønne områder, krystalklare søer og dramatiske bjergtoppe! Yderligere findes der et hav af nationalparker samt et pulserende byliv, og det er samtidig tyskerne fortrukne feriested!


Vores favorit campingpladser i Østrig findes i disse områder:

Camping i Steiermark

Er et hyggeligt og charmerende område, placeret lige ved foden af alperne. I byen finder i små gader samt fantastiske muligheder for vandsportsaktiviteter ved søen, eller vidunderlige vandreture i naturen.

Camping i Kärnten

Ligger i de østrigske alperne og byder derfor på maleriske højder og smukke vandfald! I kan tage en svømmetur i badesøerne eller tage på lange vandreture i terrænet.

Camping i Tyrol

Er perfekt for aktiviteter såsom klatring, cykling/ mountainbiking, svømning og vandring.

Camping i Burgenland

Er fantastisk for vinelskeren, da Burgenland byder på smukke vinmarker og et fladt landskab, hvilket adskiller sig meget fra resten af Østrig. Et vidunderligt område med både by og natur.