Spændende stop gennem Tyskland - Dansk Bilferie
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Spændende stop gennem Tyskland

25. juni 2014

Når du begiver dig sydpå, benytter du dig højst sandsynligt af den tyske Autobahn. I manges øjne er turen gennem Tyskland et virvar af trivielle rastepladser og ensartet natur, men drejer du fra ved de rigtige afkørsler, kan dig og familien få en på opleveren. Vi videreformidler her et udvalg af steder, der gør køreturen lidt mindre kedsommelig.

Bad Kissingen: En gammel kurby

I denne gamle charmerende kurby vil I blive mødt af flot arkitektur og en lang række afslapningsmuligheder. I byens spa park kan man høre klassisk musik og nyde kildernes beroligende rislen – et perfekt udgangspunkt for at slappe af.

Bamberg: Bryggeribesøg

Denne by er kendt for sine bryggerier og bygninger hvis udseende og beliggenhed mest af alt minder om noget fra et gammelt eventyr. Byens bindingsværkshuse ligger helt ned til flodbredden, og med sine charmerende brostensveje og et rådhus placeret i midten er floden, er denne by stensikkert et besøg værd. Du kan blandt andet også prøve kræfter med nogle af de lokale bryggeriers mange specialiteter. 


Bad Aibling: Mudderbad

Denne idylliske by er placeret ved foden af alperne blot 35 kilometer fra München. Hvad der adskiller denne by fra mange af de andre kurbyer i området er det såkaldte ”sorte guld” (læs: mudder), som man kan blive smurt ind i. Efter en overstået behandling af den møre kørekrop, kan man fortsætte turen mod sin ønskede destination. 


Kassel: Kunst og spa

I Kassel er kunst og kurbad smukt forenet, så hvis du holder af bare en af disse ting, er byen definitivt seværdig. Byen er kendt for kunstudstillingen Documenta, som finder sted hvert femte år. (Den næste er i 2017) Der også mulighed for at besøge slottet Wilhlemshöhe, som huser den største samling af Rembrandt værker i Tyskland.


Zuffenhausen: Et godt valg for bilelskerne

Er du til biler, eller mere specifikt, Porsche, så er dette område nord for Stuttgart med garanti noget for dig.

Du finder Porsches hovedkvarter i området, og et kæmpe nyrenoveret museum tæt på fabrikken. På de 5600 kvadratmeter finder du over 80 udstillinger, mange sjældne biler og et væld af historiske modeller.


Heidelberg: Romantisk tysk by

Denne by er velbesøgt af turister verden over, og her finder du et spektakulært slot som du kan gå på opdagelse i. Med sin fantastiske placering ved Neckar-floden og sine fantastiske byer, er Heidelberg bestemt et besøg værd.