Kan vi hjælpe?
7010 4343

Campingferie i Holland

Dansk Bilferie har mere end 20 års erfaring og kan tilbyde jer de bedste oplevelser!

Den bedste familieferie i vente

Holland er ikke kun et spændende sted at tage på campingferie - det er også let og hurtigt at nå det flotte land i egen bil! På en kør-selv ferie med Dansk Bilferie kan I bo i smukke omgivelser og have adgang til underholdende faciliteter, som f.eks. et kæmpe vandland. Læs mere

Campingferie i Holland

Alt om campingferie i Holland

Vi kender Holland!
Tag på campingferie i Holland og oplev de mange attraktioner, som landet har at byde på. Amsterdam er ikke til at komme udenom, og det er en spændende og meget unik by, hvor timerne flyver afsted. Den Haag og Rotterdam har også en masse at byde på, og det er derfor oplagt at kombinere jeres campingferie i Holland med et visit til en eller flere af disse store byer. Holland er en skøn destination med masser af muligheder. I kan finde campingpladser med kæmpe vandland og i nærheden af strande. I kan desuden opleve Hollands kendetegn der både omfatter kanalerne, tulipanerne og vindmøllerne.

Campingferie i Holland med skønne destinationer

Den Hollandske Kyst byder på en smuk naturen, og I kan samtidig opleve en af Europas mest fascinerende storbyer, Amsterdam. Her finder I mange forskellige og spændende kulturer, og campingferie ved den hollandske kyst sikrer jer en fuldendt familieferie med sjove oplevelser og aktiviteter, som I kan nyde i smukke omgivelser. I finder desuden Amsterdam Zoo, lækre sandstrande, Duinrell forlystelsespark og meget, meget mere i området. Læs mere om camping på den hollandske kyst her.

Nord-Brabant er et smukt område beliggende i det sydlige Holland og grænser op til Belgien. Nord-Brabant er en forholdsvis lille region, hvilket gør, at de mange spændende attraktioner er beliggende inden for kort afstand når I tager på campingferie hertil. Området byder på smukke, frodige omgivelser, og her kan I bl.a. opleve en stor safaripark, byen Hilvarenbeek og lokale øl og specialiteter, som helt klart er værd at smage! Læs mere om Nord-Brabant her.

De bedste campingpladser i Holland

Camping Beekse Bergen har en hyggelig stemning, en lang række sjove aktiviteter og et skønt poolområde, som sætter rammerne om en helt ideel campingferie i Holland for hele familien. Campingpladsen giver jer muligheden for at holde en afslappet ferie i dejlige omgivelser langt væk fra hverdagens stress og travlhed. I nærheden af campingpladsen finder I en safaripark, der uden tvivl vil være et besøg værd. Læs mere om Beekse Bergen her.

Camping Duinrell byder på et fremragende vandland, der sikrer jer en rigtig badeferie med en masse sjov, hygge og vandpjaskeri på campingferien i Holland. Den dejlige, skyggefulde campingplads er noget helt for sig selv, og vil uden tvivl være et sandt paradis for børnene og de barnlige sjæle. Ud over det fantastiske vandland finder I nemlig mange forskellige forlystelser og legepladser. Læs mere om Camping Duinrell her.