Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Eurocamp - Mere end 40 års erfaring

Eurocamp tilbyder hyggelige mobilhomes og luksustelte på nogle af de bedste campingpladser i Europa. Med mere end 40 års erfaring er Eurocamp ekspert i luksuscampingferie, og det er deres opgave at hjælpe jer med at slippe jeres indre feriedrømme løs, så I får netop den ferie, I ønsker, uden nogen bekymringer. Hvad end I rejser som par, familie eller gode venner, vil I med garanti kunne finde netop den campingplads, der passer til jeres ønsker og behov - også hvis I har jeres firbenede familiemedlem med på ferien! Læs mere

Læs mere om Eurocamp

Her finder I Eurocamp

Med Eurocamp kan I vælge mellem et bredt udvalg af de bedste campingpladser i Europa. I kan opleve Italien, Kroatien, Spanien, Frankrig, Portugal, Holland, Østrig, Holland, Schweiz, Tyskland og Luxembourg, og alle campingpladserne er beliggende i de mest populære områder. 

Hvis I vil høre mere eller er i tvivl om, hvilken destination, der passer til netop jeres ønsker, er I velkomne til at kontakte en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

I kan også finde en samlet liste over alle vores samarbejdspartnere her.

Eurocamp danner rammen om den perfekte ferie

Campingferie med komfort og service 
Eurocamp tilbyder jer at kombinere det hyggelige campingliv med god komfort, så I kan nyde ferien i en afslappet atmosfære. Hver campingplads er nøje udvalgt ud fra de bedste faciliteter, så I er garanteret en dejlig ferie, og på campingpladsen står Eurocamps repræsentanter klar til at tage imod jer. De vil desuden være til rådighed under hele ferien, hvis I på  nogen måde får brug for hjælp.

Børneklub
Når I tager på campingferie med Eurocamp, har de yngste mulighed for at more sig i børneklubben, og her vil de uden tvivl få en masse nye, gode venner. Der er børneklubber til forskellige aldersgrupper, og hvert et underholdningsprogram indeholder sjove lege, aktiviteter og workshops. Børnene kan desuden lære at cykle og svømme!

Eurocamps boligtyper

Mobilhomes 
Alle Eurocamps mobilhomes rummer en høj standard og god kvalitet, og I kan være helt sikre på, at boligerne har alt det, I har brug for på ferie. Alle mobilhomes består af en stor stue, et moderne badeværelse og et musikanlæg med iPod-docks. De fleste mobilhomes har desuden en privat, overdækket terrasse, gasgrill og klimaanlæg, hvilket vil sætte prikken over i'et på jeres ferie. Selv den store familie kan bo sammen i et hyggeligt mobilhome, da I kan bo helt op til 8 personer i nogle af boligerne!

Bungalowtelt 
Få en behagelig og bekvem ferie med alt, I behøver til en overkommelig pris. Her kan I bo op til 6 personer, og I kan nyde charmen ved campinglivet uden at gå på kompromis med komforten.  

Safaritelt 
Teltene er inspireret af Afrika og uden tvivl den mest luksuriøse måde at overnatte i det fri. Her får I dejlige senge, fast underlag i form af trægulv, fantastisk indretning og fuldt udstyret køkken.

Campingpladser med Eurocamp

Alle campingpladser er nøje udvalgt af Eurocamp - de er i fantastisk stand, stilfuldt indrettet og byder på en bred vifte aktiviteter, som I kan nyde godt af på jeres ferien. Campingpladserne er beliggende i de mest populære områder, og kendetegnet ved Eurocamps campingpladser er uden tvivl deres placeringer. Nogle af dem er placeret i et roligt og idyllisk område, hvor I kan koble helt af, mens andre er placeret i større badebyer med store poolområder. Uanset hvad I ønsker på ferien, kan I med garanti finde den helt ideelle campingplads hos Eurocamp.

Hver campingplads har sin helt egen unikke charme, og Eurocamp byder på alt fra rustikke og afslappede campingpladser, hvor naturen venter lige uden for døren, til store, fantastiske campingpladser med fremragende poolområde og et væld af sportsaktiviteter. Campingpladserne er som regel placeret direkte til stranden, ved foden af et smukt bjerg eller i nærheden af spændende storbyer, og uanset hvor i tager på ferie, vil der være masser af sjov og underholdning for både små og store på campingpladsen.

Fire top campingpladser hos Eurocamp

  • Camping Marina di Venezia ved Adriaterhavet i Italien har direkte adgang til en smuk, gylden sandstrand på en af Italiens absolut bedste campingpladser. Her venter jer bl.a. et skønt poolområde, hyggelige spisesteder og en bred vifte aktiviteter! 
  • Camping Südsee i Niedersachsen i Tyskland byder på førsteklasses faciliteter og underholdning, som hele familien vil nyde godt af på ferien. Her finder I hele 8 legepladser! 
  • Camping Duinrell ved den hollandske kyst i Holland er enhver vandhunds paradis, hvor I kan suse ned ad sjove, snoede vandrutsjebaner. Her vil I opleve en masse fornøjelser og eventyr i smukke omgivelser. 
  • Camping Lanterna i Istrien i Kroatien er den helt perfekte campingplads for hele familien med skønt poolområde, kort afstand til smuk strand, unikke omgivelser og sjove aktiviteter.