Kan vi hjælpe?
7010 4343

Se de 10 mest populære campingpladser

Tag med Dansk Bilferie til Europas absolut bedste og mest populære campingpladser

Dansk Bilferies 10 bedste campingpladser

Neden for har vi listet de top 10 bedste og mest populære campingpladser i Europa. Tag til Italien, Frankrig eller Kroatien og oplev hvorfor netop disse pladser er så populære!

Top 10 campingpladser

De bedste campingpladser i Europa

Vi kender de bedste campingpladser!
Ønsker I at opleve nogle af Europas bedste og mest populære campingpladser, som også børnene vil nyde?
Så er I kommet til det rette sted! Her på siden har vi samlet alt lige fra rolige hyggelige pladser til de bedste luksus campingpladser. Disse campingpladser tilbyder alle moderne boliger og fantastiske faciliteter samt en chance for at udforkse de spændende og interessante nærliggende områder. 

Fordele ved de ved populære campingpladser
Nedenfor har vi listet 4 grunde:

  • Kæmpe poolområder
  • Fantastiske faciliteter
  • Sport og aktiviteter for alle
  • Stort udvalg af mad og underholdning

De mest populære campingpladser

Camping er kommet langt siden 1960'erne, hvor det første gang begyndte at blive populært blandt danskerne. Den gang var camping blot et lille telt man slog op i Udkantsdanmark, også håbede man på det ikke begyndte at regne. I dag er camping gået hen og blevet til en luksus og derfor tilbyder Dansk Bilferie naturligvis også alle de bedste og mest populære campingpladser, som byder på alt lige fra jacuzzi, kæmpe poolområder, familievenlig atmosfære, børneklubber og lækre lokale specialiteter.

Alle disse fantastiske campingpladser byder alle på gratis børne aktiviteter, vandsport og restauranter, som er med til at give mor og far et par timer af fred over skolens sommerferie. Selvom campingpladserne er yderst populære og huser op i mod flere tusinde mennesker hen over højsæsonen, så møder man stadig overkommelige priser, som alle kan være med på. Så hvis I, som så mange andre, også ønsker at opleve en af disse fantastiske campingplaser, så book i dag og få gode tilbud og billige priser.

Udvalgte campingpladser

Camping Bella Italia (Gardasøen) 
Bella Italien er nok den bedste og uden tvivl den største campingplads ved gardasøen, derfor kommer det selvfølgelig ikke som nogen overraskelse at den ligger i vores top 10 over de mest populære campingpladser i Europa. Pladsen er beliggende i smukke og rolige omgivelser og byder bandt andet på et væld af fantastiske aktiviteter og faciliteter. Bella Italia er det ideelle sted for familier der ønsker en ferie med sport, leg og underholdning for både store og små. Læs mere om Bella Italia her.

Union Lido (Adriaterhavet) 
Union Lido byder på perfekte rammer for dem som ønsker en campingferie på en af Italiens mest populære campingpladser. Union Lido tilbyder blandt andet et stort lækkert poolområde, direkte adgang til badestrand, gode udflugtsmuligheder og en fantastisk familievenlig atmosfære. Den private sandstrand er over 1 km lang og er desuden tildelt det prestigefulde Blue Flag, for sin sikkerhed og renlighed. Læs mere om Union Lido her.

Den bedste form for camping er luksuscamping

Marina di Venezia (Adriaterhavet) 
Marina di Venezia er beliggende helt ude til den gyldne sandstrand på Adriaterhavskysten blot en kort tur fra Venedig. Pladsen byder derfor på rig mulighed for spændende udflugtsmuligheder til nogle af Italiens mest interessante, kulturelle og historiske steder. Marina di Venezia huser deusen et kæmpe vandland og masser af flotte sportsaktiviteter samt faciliteter til en hver smag. Det er derfor ingen overraskelse at pladsen ligger i top over verdens bedste og største campingpladser. Læs mere om Marina di Venezia.

Camping Lanterna (Istrien) 
På Camping Lanterna findes et stort udbud af moderne faciliteter, butikker og restauranter. Hvis I kan løsrive Jer fra det dejlige poolområde, er der god mulighed for den aktive feriegæst for tennisturneringer eller et slag minigolf. Om aftenen kan den smukke udsigt over bugten nydes fra terrassen, eller I kan tage et smut til Porec som kun ligger 12 km herfra og spise på en af de mange dejlige restauranter. Læs mere om Camping Lanterna her.